ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σίγουρας για την Εθνική ο Αντετοκούμπο

Σίγουρος ότι η επιτυχία για την Εθνική ομάδα θα έρθει, αργά ή γρήγορα, δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατά την αναχώρηση της ομάδας για την προετοιμασία της.

Πεπεισμένος για τις δυνατότητες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, αφού αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό του ηγέτη της Εθνικής υποστήριξε ότι πρώτος στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας και δήλωσε σίγουρος ότι η επιτυχία θα έρθει αργά ή γρήγορα.

«Δεν είμαι εγώ το σταρ της ομάδας. Το σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα. Να είμαστε μια γροθιά και να πάμε να παίξουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς άσου ο οποίος συνέχισε:

«Τα παιδιά έπαιξαν καλά και πήραν το χρυσό μετάλλιο. Εμείς δεν θα πάμε για να φέρουμε μια ίδια επιτυχία. Σίγουρα και θέλω, θέλουμε να φέρουμε μια τέτοια μεγάλη επιτυχία, αλλά σκέφτομαι ότι το σημαντικό είναι η διαδρομή. Από σήμερα πρέπει να σκεφτόμαστε το πώς θα είμαστε καλύτεροι και το πώς θα είμαστε ομάδα. Ακούγεται ωραία να λέμε ότι πάμε για ένα μετάλλιο. Το πιο σημαντικό όμως είναι να παίξουμε δυνατά και να μην υπάρχει πίεση. Η επιτυχία θα έρθει, αργά ή γρήγορα... Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει. Το σημαντικό όμως είναι να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον και να μην τα παρατήσουμε ποτέ», υποστήριξε.

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση