ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κοριτσάρες, έτοιμες να γράψουν ιστορία!

Η επιτυχία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών Ελλάδος είναι ήδη δεδομένη, αφού τα κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά κατάφεραν με την πρόκριση τους στους «8» του Ευρωμπάσκετ να μας κάνουν να τις προσέξουμε. Γιατί; Γιατί το αξίζουν.

Ήδη έχουν καταφέρει να κάνουν θαύματα, κερδίζοντας δύο πανίσχυρες ομάδες, τη Σερβία και τη Ρωσία και πλέον είναι έτοιμες να γράψουν ακόμα μια ένδοξη σελίδα στη μπασκετική μας ιστορία σε γυναικείο επίπεδο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/6 16.00) η Εθνική ομάδα πάει για την μεγαλύτερη στιγμή της μέχρι την επόμενη. Αντίπαλος στα προημιτελικά η Τουρκία, μια ισχυρή και παραδοσιακή δύναμη. Σίγουρα η Ελλάδα δεν το φαβορί, αλλά στην μέχρι τώρα παρουσία της στο Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας, έχει αποδείξει αυτή η ομάδα, ότι διαθέτει ψυχή και τσαγανό.

Σε περίπτωση που προκριθούν στα ημιτελικά, τότε θα μιλάμε για κανονικά... άθλο. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας είναι έκδηλος, ενώ τα κορίτσια της Εθνικής ξέρουν πως και εδώ να τελειώσει το ταξίδι είναι επιτυχημένο. Οπότε, δίχως άγχος θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση.

Σε περίπτωση πρόκρισης στα ημιτελικά, η Εθνική θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Γαλλία – Σλοβακία, ενώ αν ηττηθεί, θα δώσει αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8.

Πηγή: sport-fm.gr

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση