ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Του χρόνου ΑΕΚ ο Μπάρλοου

Σε επιβεβαίωση της συμφωνίας του με την ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν προχώρησε με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Αμερικανός φόργουορντ των Τρικάλων, Κέλσι Μπάρλοου.
Την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν αποτελεί και από τα πιο… επίσημα χείλη ο Κέλσι Μπάρλοου. Ο Αμερικανός φόργουορντ των Τρικάλων, μετά τη νίκη επί της Δόξας Λευκάδας, μίλησε στην κάμερα της Nova και επιβεβαίωσε πως έχει συμφωνήσει με την Ένωση.

«Λένε ότι θα πάω στην ΑΕΚ. Ναι, πιθανότατα θα πάω στην ΑΕΚ! Έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις μεταξύ μας και πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι η κατάλληλη για να κάνω το επόμενο βήμα», δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι.

Ο γιός του παλαίμαχου παίκτη του ΠΑΟΚ, Κεν Μπάρλοου, είναι ο πρώτος σκόρερ των Θεσσαλών και της Α1 μπάσκετ, ενώ σήμερα πέτυχε 14 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ, με επίσημη ενημέρωσή της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό ανάμεσα στις δύο πλευρές, τονίζοντας πως προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της τρέχουσας σεζόν.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση