ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ξεκαθαρίζει για Ιτούδη και Εθνική

Άμεσα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση της πρόσληψης ή μη του Δημήτρη Ιτούδη ως νέου ομοσπονδιακού προπονητή.

Η ηγεσία της ΕΟΚ τον θέλει, ο ίδιος είναι «ψημένος» να αναλάβει την Εθνική, ωστόσο όλα εξαρτώνται από την ΤΣΣΚΑ. Η ρωσική ομάδα δεσμεύει τον 46χρονο προπονητή με συμβόλαιο μέχρι το 2019 και δεν είναι απλή υπόθεση να συναινέσει να εργάζεται part time στην Εθνική απουσιάζοντας από σχεδόν όλη την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, αλλά και στη διάρκεια της περιόδου μετά την καθιέρωση των προκριματικών.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πέταξε το μπαλάκι στην ΤΣΣΚΑ με δηλώσεις του στο περιθώριο του All Star Game της VTB League, ωστόσο μέχρι τώρα από τη ρωσική ομάδα τηρείται σιγή ιχθύος. Η εξαιρετική του συνεργασία με τη διοίκηση της ΤΣΣΚΑ μπορεί να είναι ένα ατού, αλλά δεν πρόκειται κιόλας να ασκήσει μεγάλες πιέσεις θέτοντας σε κίνδυνο τις καλές του σχέσεις με την ομάδα που τον χρυσοπληρώνει.

Η ΕΟΚ έχει την πολυτέλεια να κάνει λίγη υπομονή, αλλά δεν θα περιμένει αιώνια την άδεια των Ρώσων και σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να προσληφθεί ο Δημήτρης Ιτούδης, θα στραφεί στις άλλες λύσεις που υπάρχουν (π.χ. Δημήτρης Πρίφτης).

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Τους 24 παίκτες της προεπιλογής του Ισραήλ για τα ματς με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα» της FIBA για ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ
X