ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ψήνεται» Ιτούδης για την Εθνική!

Έτοιμος να αναλάβει την Εθνική είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Με δεδομένη την αλλαγή προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έπειτα από τις αποτυχίες στις τελευταίες διοργανώσεις, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ προσεγγίστηκε από την ελληνική ομοσπονδία.

Αφού πήρε λοιπόν τις εγγυήσεις που ζήτησε ότι θα δουλέψει πάνω σε ένα πλάνο για χτίσιμο της ομάδας σε στέρεες βάσεις, απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον γενικό γραμματέα Τάκη Τσαγκρώνη σε επίσκεψή τους στη Μόσχα.

Το μόνο που απομένει για να τελειώσει το θέμα και να πάρει ο Ιτούδης τη σκυτάλη από τον Φώτη Κατσικάρη είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της η ΤΣΣΚΑ (αλλά και η ρωσική ομοσπονδία), κάτι που είναι αναγκαίο βάσει όρου που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού μαζί της.

Εφόσον λοιπόν οι επαφές που θα γίνουν την προσεχή εβδομάδα μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών έχουν τη θετική κατάληξη που αναμένεται, ο κάτοχος της περσινής Ευρωλίγκας θα πάρει το τιμόνι της Εθνικής στα χέρια του.

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Τους 24 παίκτες της προεπιλογής του Ισραήλ για τα ματς με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα» της FIBA για ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ
X