ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Περιμένει για τις ανακοινώσεις ο Κατσικάρης

24sports team

info@24sports.com.cy

Από μέρα σε μέρα αναμένονται οι κλήσεις των διεθνών για το Προολυμπιακό Τουρνουά (4-9 Ιουλίου, στο Τορίνο). Ο Φώτης Κατσικάρης μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με τη Μούρθια βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και θα έχει σειρά επαφών με τους συνεργάτες του για να καταλήξουν στους 15-16 παίκτες που θα είναι στην προεπιλογή.

Αρκετά είναι τα ερωτηματικά που υπάρχουν με μεγαλύτερο αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Μπακς τον πιέζουν να μην αγωνιστεί με την Εθνική για να δουλέψει ατομικά το καλοκαίρι έχοντας ως «μοχλό» το τεράστιο συμβόλαιο που θα του προσφέρουν (με απολαβές κοντά στα 20 εκατ. δολάρια ετησίως), ωστόσο ο 21χρονος άσος θα προσπαθήσει στη συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη να τους πείσει να παίξει. Βασικό του επιχείρημα θα είναι η βελτίωση που έχει παρουσιάσει μέσα από την παρουσία του στην Εθνική τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια, αλλά και η προοπτική να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Από εκεί και πέρα, ανησυχία προκαλούν κάποια χρόνια προβλήματα που έχουν οι Κώστας Σλούκας και Στράτος Περπέρογλου σε πέλμα και γόνατο αντίστοιχα. Δεδομένου ότι έχουν ακόμη υποχρεώσεις με Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Από εκεί και πέρα, παρά τη λειψανδρία ο Νίκος Παππάς δεν αναμένεται να έχει θέση στην Εθνική λόγω των κακών σχέσεών του με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

Οι προπονήσεις με όσους παίκτες είναι διαθέσιμοι θα αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος και περιλαμβάνει μόλις τρία φιλικά, με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ στις 23 Ιουνίου, τρεις μέρες μετά απέναντι στον ίδιο αντίπαλο στην Κωνσταντινούπολη και στις 28 του μήνα με τη Σερβία στο Βελιγράδι.

Πηγή: www.sport-fm.gr 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση