ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Μπλατ για την ανανέωση Παπ και την απόκτηση Γκος

Χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Παπανικολάου και την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος από τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ..

Σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Παπανικολάου και γι’ αυτό η ανανέωση του συμβολαίου του χαροποίησε τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τον Αμερικανό. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κώστας μένει μαζί μας. Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας της ομάδας. Έχει υψηλού επίπεδου ικανότητες και νοοτροπία νικητή στο παιχνίδι. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του», δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για την ανανέωση του Κώστα Παπανικολάου. 

Από την άλλη, για την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς είπε: «Ο Νάιτζελ είναι μια σπουδαία προσθήκη στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα φέρει στην ομάδα ικανότητα, φιλοδοξία, ευστροφία και υψηλού επιπέδου χαρακτήρα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τον έχουμε μαζί μας».

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Πιτίνο: «Είναι απογοητευτικό…»

Πιτίνο: «Είναι απογοητευτικό…»

Την απογοήτευσή του για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικά για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο ...
24sports team
 |  Α1
X