ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με έγκριση Βλάντο η μορφή του αείμνηστου Μπόμπαν στη φανέλα των ακαδημιών του Πανιωνίου

Η θρυλική μορφή του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς θα κοσμεί τη φανέλα των ακαδημιών.

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς διαμαρτυρήθηκε εγγράφως για την απόφαση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου να τοποθετήσει τη μορφή του αδικοχαμένου πατέρα του, Μπόμπαν, στο πίσω μέρος των εμφανίσεων των ακαδημιών δίχως να πάρει την έγκρισή του. 

Πάντως ο άλλοτε άσος των «κυανέρυθρων» προκειμένου να μη δημιουργήσει πρόβλημα στο σύλλογο όπου ανδρώθηκε, έδωσε την έγκρισή του με την υπενθύμιση πως οποιαδήποτε τέτοια «χρήση» του ονόματος Γιάνκοβιτς θα πρέπει να έχει τη δική του άδεια. 

Η επιστολή του αναφέρει: 

«Αξιότιμοι κύριοι, 

Με έκπληξη διάβασα στον τύπο ότι στην τρέχουσα περίοδο 2018 -2019 το όνομα BOBAN, αναφερόμενοι στο όνομα του αείμνηστου πατέρα μου BOBAN JANKOVIC, θα υπάρχει στη φανέλα κάθε παιδιού της ακαδημίας Μπάσκετ του Σωματείου σας. 

Για την ανωτέρω ενέργεια σας διαμαρτύρομαι μεν και σας καταθέτω τα εξής: 

1) Θα επιθυμούσα, ως έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα, οποτεδήποτε στο μέλλον επιθυμείτε να χρησιμοποιείτε το όνομα του αείμνηστου BOBAN JANKOVIC πρέπει να λαμβάνετε την προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μου. 

2) Στην παρούσα ανωτέρω περίπτωση και για να μη δημιουργήσω κάποιο θέμα στην ομάδα που αγωνίστηκε ο αείμνηστος πατέρας μου αλλά και στην ομάδα που εγώ ο ίδιος ανδρώθηκα μπασκετικά, σας δηλώνω ότι δίνω τη συγκατάθεση μου για την ενέργεια σας αυτή. Πρέπει να γνωρίζει όμως ο κόσμος του Πανιωνίου ότι αυτή η συγκατάθεση δίνεται μόνο για τη μνήμη του πατέρα μου και δεν προσπορίζει κανένα οικονομικό όφελος σε μένα ή στην οικογένεια μου. 

Περιμένω τις άμεσες ενέργειές σας 

Με τιμή, 
Βλάντο Γιάνκοβιτς».

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X