ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Και με τη βούλα στην ΑΕΚ ο Τίγκας

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και τυπικά ο Φίλιππος Τίγκας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+3 ετών με την Ένωση...

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του Μάκη Αγγελόπουλου στα διοικητικά της ομάδας, η ΑΕΚ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στη δημιουργία ισχυρών Ακαδημιών. Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση ως προς την κατεύθυνση αυτή, κάνοντας δικό της τον Φίλιππο Τίγκα.

Ο 16χρονος Κύπριος γκαρντ, που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Κύπρου, υπέγραψε το συμβόλαιό του, το οποίο είναι διάρκειας 2+3 ετών και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα... όπλα της Ένωσης στον τομέα των τμημάτων υποδομής. Η Ένωση, άλλωστε, είχε συμφωνήσει με τον διεθνή άσο και απέμενε μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, με το deal να ολοκληρώνεται την Τρίτη (19/06).

Ο Τίγκας βρέθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ, στο Νέο Ηράκλειο και συνομίλησε με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών της ΚΑΕ ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος και τον υποδέχτηκε στα γραφεία της Ένωσης, με σκοπό να έχει την πρώτη γνωριμία μαζί του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ Β.C. εξακολουθεί να επενδύει στο μέλλον της.​

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι απέκτησε σήμερα (19/06) τον Φίλιππο Τίγκα (2002, 1μ.82), ο οποίος αγωνίζεται στην Εθνική Κύπρου. Ο διεθνής γκαρντ (με ελληνικό διαβατήριο) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2+3 ετών και θα συμμετέχει καταρχήν στις αγωνιστικές δραστηριότητες της Πρωταθλήτριας Εφήβων ΕΣΚΑ.

Το νεαρό και την οικογένειά του υποδέχτηκε στα Γραφεία της ΑΕΚ Β.C., στο Νέο Ηράκλειο, ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Παρών και ο προπονητής του Αστέρα Μέσης Γειτονιάς Λεμεσού, Σωκράτης Λαμάρης, ο οποίος παρέδωσε στον προπονητή της Ομάδας Ανδρών και τεχνικό διευθυντή των Τμημάτων Υποδομής της «Βασίλισσας» αναμνηστική φανέλα της Ομάδας.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X