ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δυσαρέσκεια και αντίδραση στον Παναθηναϊκό για την τιμωρία του ΟΑΚΑ

Έκπληκτοι έμειναν στον Παναθηναϊκό μετά την αποφάση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επιβάλει τιμωρία τριών αγωνιστικών στο ΟΑΚΑ. Ασκούν έφεση οι πράσινοι στον ΑΣΕΑΔ..

Με έντονη δυσαρέσκεια έγινε δεκτή από τον Παναθηναϊκό, η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ να επιβάλλει ποινή των τριών αγωνιστικών στο ΟΑΚΑ λόγω των όσων συνέβησαν στο 5ο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ελλάδος κρίνουν άδικη τη συγκεκριμένη απόφαση η οποία αναφέρεται σε χρήση κροτίδων, επεισόδια εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου αλλά και υβριστικά συνθήματα. Παράλληλα κάνουν λόγο για διαφορετική αντιμετώπιση, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε μικρότερη τιμωρία για μεγαλύτερης έκτασης επεισόδια στο ΣΕΦ στο τέταρτο ματς.

Μάλιστα στο «τριφύλλι» δεν πρόκειται να αποδεχθούν τη συγκεκριμένη απόφαση, για αυτό και πρόθεση των ιθυνόντων είναι να ασκήσουν έφεση και να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ ώστε να επιτύχουν τη μείωση της ποινής.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Παγκόσμια ΑΕΚ!

Παγκόσμια ΑΕΚ!

Δικό της και το Διηπειρωτικό! Η ΑΕΚ επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Ρίο της Φλαμένγκο (86-70) και κατέκτησε το τρίτο της ...
 |  Α1
X