24 sports

Ανακοίνωσε Μαυροειδή και... Αγραβάνη η ΑΕΚ!

Διπλό «χτύπημα» από την ΑΕΚ, που επισημοποίησε την ανανέωση της συνεργασία της με τον Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ ταυτόχρονα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Αγραβάνη για 3+2 χρόνια.

Ο 32χρονος σέντερ, που προ ημερών έγινε πατέρας, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα καλύψει τη θέση «5» μαζί με τον ξένο σέντερ που θα αποκτηθεί και τον νεαρό Τσαλμπούρη. Αυτή θα είναι η τρίτη του σεζόν στην «Ένωση», με την οποία είχε 8,2 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 17,7 λεπτά κατά μέσο όρο.

Όσον αφορά στον Αγραβάνη, ο 19χρονος φόργουορντ είναι μικρός αδερφός του Δημήτρη που παίζει στον Ολυμπιακό. Ανήκε στον Δούκα, ωστόσο μετά την αναταραχή στο σύλλογο με τη σύλληψη του χρηματοδότη του έμεινε ελεύθερος. Ήταν μέλος της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε προ ημερών το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 στην Κρήτη και είναι ο δεύτερος παίκτης του Δούκα που αποκτά η ΑΕΚ μετά τον Νίκο Ρογκαβόπουλο.

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Αποχώρησε χωλαίνοντας ο Γκιστ

Ένα μικροπρόβλημα με τον Τζέιμς Γκιστ προέκυψε πριν από τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο.
 |  Α1
Τέπιτς και επίσημα στον ΠΑΟΚ!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος θα φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα μετά από δύο χρόνια. ...
24sports team
 |  Α1