ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στα «πράσινα» ο Μήτογλου!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι ο Κωνσταντίνος Μήτογλου! Η μεταγραφή του νεαρού ταλαντούχου φόργουορντ στους νταμπλούχους Ελλάδος ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια!

Τις τελευταίες μέρες η μεταγραφή του διεθνούς φόργουορντ είχε μπει στην τελική ευθεία, καθώς υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το Σάββατο (28/07), όμως το deal ολοκληρώθηκε, καθώς ομάδα και παίκτης τα βρήκαν σε όλα.

Μάλιστα από ώρα σε ώρα αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του νεαρού φόργουορντ, με την ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός πιστεύει πολύ στον 21χρονο άσο, που την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στο Wake Forest. Οι «πράσινοι», άλλωστε, είχαν φροντίσει να κάνουν... χώρο στο ρόστερ τους, έπειτα από την αποχώρηση του Αντώνη Φώτση. Εξάλλου, στο «τριφύλλι» πιστεύουν πως ο Μήτογλου μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε η αποδέσμευση του Αντώνη Φώτση και να δώσει πολλές λύσεις σε πρωτάθλημα και Euroleague στη θέση «4».

Καθοριστικό ρόλο στην ολοκλήρωση του deal έπαιξε και η τετράωρη συνάντηση, την οποίο αποκάλυψε το SDNA, ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον εκπρόσωπο του παίκτη, Νίκο Λώτσο, η οποία ξεκαθάρισε τα πάντα σχετικά με τον 21χρονο φόργουορντ, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Καρπενήσι, όπου και προπονείται με την Εθνική Ανδρών.

www.sdna.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X