ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Βλέπει» Λαμάρ Πάτερσον!

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τις θέσεις 2-3 βρίσκεται ο Λαμάρ Πάτερσον! Ποιος είναι ο 26χρονος Αμερικανός, που έπαιξε για λίγα ματς στους Χοκς πέρυσι -και είχε προπονητή το 2014-15 τον Ηλία Ζούρο! 

Ο Ολυμπιακός περιμένει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος είπε το «ναι» και θα καλύψει τη θέση του πλέι μέικερ δίπλα στον Βαγγέλη Μάντζαρη και πλέον, απομένει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ, για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. 

Η κίνηση αυτή θα είναι στις θέσεις 2-3, για να έχει συμπληρωματικό ρόλο στην περιφέρεια, και ένας από τους παίκτες που εξετάζονται από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ο Λαμάρ Πάτερσον! 

Ο 26χρονος Αμερικανός, που έπαιξε για λίγα ματς στους Χοκς πέρυσι, έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία με την Τόφας Προύσα, τη σεζόν 2014-15, όπου είχε προπονητή τον Ηλία Ζούρο. Στην Τουρκία είχε 11,2 πόντους, 3,4 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ μέσο όρο. 

Ακολούθησε θητεία στους Χοκς και σε Όστιν Σπερς, Ρίνο Μπίχορνς στο NBDL. Είναι ιδιαίτερα αθλητικός παίκτης και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να προχωρήσουν μαζί του. 

Στα υπόψη, είναι και ο Κόρεϊ Πρέιδερ, ενώ αρκετές πιθανότητες για να απασχολήσει έχει και ο Ματ Τζάνινγκ, όμως, λογικά, οι Πειραιώτες θα καταλήξουν σε παίκτη από την Αμερική. 

 

Πηγή:sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση