ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κατέληξε σε Ρόμπερτς

Μετά από αναζήτηση περίπου ενός μήνα και αρκετά εμπόδια για διάφορους λόγους, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κατέληξε στον εκλεκτό του για τη θέση του ξένου πλέι μέικερ δίπλα στον Βαγγέλη Μάντζαρη. Αυτός, είναι ένας από τους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη λίστα των free-agent και ονομάζεται Μπράιαν Ρόμπερτς. 

Όπως μετέδωσε χθες βράδυ ο ΣΠΟΡ Fm 94,6, ο 31χρονος γκαρντ που έχει ευρωπαϊκή εμπειρία από την τριετία του στη Μπάμπεργκ (2009-2012) έχει προκριθεί από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις μαζί του, αλλά ακόμα δεν υπάρχει τελική συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση αγγίζει το ένα εκατομμύριο δολάρια και ο Ρόμπερτς θα απαντήσει τις επόμενες ώρες. Οι πιθανότητες να είναι θετική είναι πολλές, όμως στο παιχνίδι έχει μπει και η Μπάγερν Μονάχου. 

Ο ύψους 1.88μ. έμπειρος παίκτης με 6,6 πόντους και 2,3 ασίστ μέσο όρο στην καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Μπλέιζερς, τους Πέλικανς και τους Χόρνετς, (3,5π. και 1,3ασ. σε 10 λεπτά συμμετοχής μέσο όρο πέρυσι), συγκεντρώνει αρκετά από τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία με 10,7 πόντους μέσο όρο με τη Μπάμπεργκ. 

Α1: Τελευταία Ενημέρωση