ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχίζει στο NBA ο Τζέιμς!

Το συμβόλαιο που τόσο έψαχνε βρήκε στο NBA ο Μάικ Τζέιμς. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Κοντός, ο Αμερικανός γκαρντ τα έχει βρει σε όλα με τους Σανς για να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η ομάδα του Φίνιξ προσέφερε εγγυημένο (αυτό δηλαδή που ήταν και το «ζουμί» στην υπόθεση) συμβόλαιο στον 27χρονο άσο και αυτός έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ο Τζέιμς είχε θέσει εξ αρχής προτεραιότητά του το NBA, το κυνήγησε και τελικώς δικαιώθηκε, αφήνοντας την ίδια ώρα ένα μεγάλο κενό στη θέση «2» του Παναθηναϊκού. Όπως είναι φυσικοί, οι πράσινοι ξεκινούν... εδώ και τώρα την αναζήτηση για έναν άξιο αντικαταστάτη του Αμερικανού.

Την περσινή χρονιά στην Ευρωλίγκα, ο... εκρηκτικός Τζέιμς είχε 13.1 πόντους, 3 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ η... τελευταία γεύση που άφησε στους τελικούς της Α1 ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού έδειξε πιο ώριμος από ποτέ και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση