ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ακόμη δεν μου μιλάει ο Ομπράντοβιτς λόγω Σπανούλη»!

Από το 2010 έχει να μιλήσει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς και ο λόγος είναι πως ο Ζοτς κρατάει ακόμη… μανιάτικο τη μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό, από τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο Σέρβος μάνατζερ, μιλώντας σε φοιτητές σε πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου! 

Ο διάσημος μάνατζερ τόνισε πως δεν μπορούσε να αρνηθεί την επιθυμία του «V-Span», να πάει σε μία ομάδα και να έχει ηγετικό ρόλο. 

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μίσκο Ραζνάτοβιτς: 

«Πάντα ακολουθούσα τα ενδιαφέροντα των πελάτων μου και αυτό καμία φορά μου κόστιζε ακριβά. Το καλύτερο παράδειγμα ήταν η μεταγραφή του Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Είχα μία υποδειγματική συνεργασία με τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς, ο οποίος ήταν στενός μου φίλος. Αλλά, ο Σπανούλης ήθελε να αλλάξει ομάδα και να πάει σε μία που θα έχει ηγετικό ρόλο. Τότε, μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και κατέληξα πως ήταν η καλύτερη λύση για εκείνον. Αυτό δεν σημαίνει πως μία μεταγραφή δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη, επειδή υπάρχει αντιπαλότητα επιπέδου Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας. Βέβαια, αυτή η μεταγραφή χάλασε τις σχέσεις μου με τον Παναθηναϊκό και τον Ομπράντοβιτς, αλλά δεν έδωσα καμία σημασία σ’ αυτό. 

Το δούλεψα σαν μία κοινή μεταγραφή, όπου πήραμε ένα καλό συμβόλαιο. Μάλιστα, μετακόμισε από την περιοχή της Αθήνας που έμενε και είχε πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού και πήγε σε μία άλλη, που έχει περισσότερους φίλους του Ολυμπιακού. Για τρία χρόνια δεν συνεργάστηκα με τον Παναθηναϊκό, ενώ για τα επόμενα πέντε δεν πήγα να παρακολουθήσω παιχνίδια στην έδρα του, γιατί μου είπαν ότι το πρόσωπό μου είναι γνωστό και δεν θα ήταν καλό για μένα. Ο Ομπράντοβιτς δεν μου μιλάει εδώ και επτά χρόνια, αλλά αυτό δεν επηρέασε τις μεταγραφές παικτών στη Φενέρμπαχτσε
».

Α1: Τελευταία Ενημέρωση