ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από 1.100 εισιτήρια σε Άρη και Παναθηναϊκό

Από 1.100 εισιτήρια θα πάρουν Άρης και Παναθηναϊκός στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο «Nick Galis Hall», όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης. Εκπρόσωποι του Άρη και του Παναθηναϊκού Superfoods και της ΕΟΚ (Τσαγκρώνης, Πολέμης) συναντήθηκαν με τους αξιωματικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προκειμένου να βάλουν τους κανόνες για το τι θα ισχύσει στις κερκίδες και πώς θα μοιραστούν τα εισιτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά η αστυνομία πρότεινε από 800 εισιτήρια σε κάθε ομάδα, αλλά μετά από πιέσεις των ομάδων ο αριθμός αυξήθηκε και αφέθηκε ένα μικρό «παράθυρο» να δοθούν λίγα εισιτήρια ακόμη σε κάθε ομάδα.

Οι δύο ομάδες θα πάρουν συνολικά 2.200 εισιτήρια, ενώ θα δοθούν εισιτήρια και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης (φορείς κτλ), με αποτέλεσμα στο γήπεδο να υπάρχουν περίπου 3.000 θεατές και 2.500 κενές θέσεις για λόγους ασφαλείας και «νεκρές» ζώνες.

Όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, όπως αποφασίστηκε, με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, ενώ θα υπάρχουν καταστάσεις από τις δυο ομάδες για τις φιλάθλους.

Ο Άρης θα πάρει τις θύρες 4-5-6, ενώ ο Παναθηναϊκός τις θύρες 9-10.

Οι θύρες 2-3 θα δοθούν σε φορείς και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση