ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αντετοκούνμπο, όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς»

Πολλές ομοιότητες μεταξύ Γιάννη Αντετοκούνμπο και Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκει ο Ματ Ντελαβεντόβα που θεωρεί πως ο συμπαίκτης του στους Μπακς δεν έχει ταβάνι.

Έχοντας συνεργαστεί με τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Ματ Ντελαβεντόβα είναι ο καταλληλότερος για να πει αν έχουν βάσει όσα λέγονται περί ομοιότητας των δύο σταρ του ΝΒΑ. Ο Αυστραλός γκαρντ των Μπακς διακρίνει πολλά κοινά στοιχεία.

«Είναι και οι δύο μοναδικοί, παγκόσμιας κλάσης. Έπαιξα με τον Λεμπρόν, που είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο πλέον, ενώ ο Γιάννης είναι ακόμη μόλις 22 ετών. Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά. Όμως νομίζω πως η δίψα και το κίνητρο που έχουν είναι παρόμοια. Ξέρω πως ο Γιάννης θέλει να γίνει ο καλύτερος. Το να κερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη και να γίνει All Star ήταν σημαντικά γι’ αυτόν, αλλά θέλει ακόμη περισσότερα. Δεν θα μου κάνει έκπληξη να ξανακερδίσει το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη, γιατί έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης κι αυτό είναι πραγματικά τρελό. Δεν πιστεύω πως έχει ταβάνι αυτό το παιδί», ανέφερε ο Ντελαβεντόβα.

Πηγή: sport-fm.gr

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X