ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνεχίζουν Μανού, Πάου!

Δύο πολύ σημαντικές εξελίξεις στους Σπερς που αφορούν άμεσα τον Ολυμπιακό, λόγω του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Σύμφωνα με το «ESPN», οι Μανού Τζινόμπιλι και Πάου Γκασόλ αναμένεται να συνεχίσουν στην ομάδα του Σαν Αντόνιο και την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος στο ρόστερ για τον Σέρβο σέντερ. 

Η εξέλιξη αυτή, έρχεται να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6 και του Νίκου Ζέρβα, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είχε μεταφέρει πως δεν υπήρχε έντονη ανησυχία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για τον διεθνή Σέρβο, καθώς τα «σπιρούνια» δεν έδειχναν διατεθειμένα να τον αποκτήσουν αυτό το καλοκαίρι. 

Στο μεταξύ, ο Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα γίνει 40 ετών, θα βάλει στο… ψυγείο την απόσυρση από την ενεργό δράση για το τέλος της επόμενης σεζόν, καθώς θα αγωνιστεί για 16η χρονιά με τη φανέλα των Σπερς. Από την άλλη, ο Πάου Γκασόλ είχε κάνει χρήση της σχετικής οψιόν για να μείνει free agent, ωστόσο όπως αναφέρεται επίσης στο αμερικανικό μέσο, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Σαν Αντόνιο. 

Συνεπώς, με την παραμονή του Ισπανού σέντερ, η φροντ λάιν της ομάδας του Γκρεγκ Πόποβιτς θα είναι γεμάτη, καθώς εκτός από εκείνον υπάρχει ο ΛαΜάρκους Όλτριτζ, καθώς επίσης και ο νεοαποκτηθείς Γάλλος, Ζοφρέ Λοβέρν.

www.sport-fm.gr

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X