ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πωλούνται οι Χιούστον Ρόκετς!

Πωλητήριο στους Χιούστον Ρόκετς έβαλε ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Ο Ταντ Μπράουν, γενικός διευθυντής της ομάδας, τα ξημερώματα ανακοίνωσε την απόφασή του ιδιοκτήτη Λέσλι Αλεξάντερ επιβεβαιώνοντας τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Το ποσό το οποίο ζητά δεν έχει γίνει γνωστό. Ωστόσο τα αμερικανικά ΜΜΕ εκτιμούν, ότι θα είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ άλλοτε στα αθλητικά χρονικά.

Πώς το εξηγούν οι αναλυτές; Οι Ρόκετς είναι μια ομάδα με μεγάλη δυναμική η οποία έχει στο ρόστερ της έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΝΒΑ με ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στη λίγκα.

Το Forbes εκτιμά την αξία των Ρόκετς στα 1,65 δις δολάρια. Ωστόσο, πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η τιμή πώλησης θα είναι πολύ υψηλότερη κάτι που αποδεικνύεται και από την αντίστοιχη πώληση των Νετς. Το Forbes εκτιμούσε την αξία τους στα 575 εκ. δολάρια αλλά πωλήθηκαν δύο δις.

Ο λόγος για την απόφαση του Λέσλι Αλεξάντερ να πουλήσει τις μετοχές που έχει στην κατοχή του δεν έγινε γνωστός ωστόσο εκτιμάται ότι είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο 76χρονος.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X