ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημα στους Σέλτικς ο Χέιγουορντ!

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ επιβεβαίωσε τις φήμες που υπήρχαν τις τελευταίες ώρες και ανακοίνωσε πως συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Μπόστον Σέλτικς!

O έμπειρος φόργουορντ είχε να επιλέξει ανάμεσα στους Χιτ, τους Τζαζ και τους Σέλτικς και μέσω του «Players Tribune» ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Βοστώνης, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 128 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Αυτή ήταν μία απόφαση ζωής για μένα και την οικογένειά μου, κάτι που πήραμε πολύ σοβαρά. Από την αρχή της όλης διαδικασίας, ένα πράγμα ξεχώρισε για μένα ως σημαντικό: Ήξερα πως οι οπαδοί και οι οργανισμοί έπρεπε να ακούσουν την απόφαση από μένα. Μετά από εφτά χρόνια στην Γιούτα, αποφάσισα να ενταχθώ στους Μπόστον Σέλτικς», ανέφερε ο Χέιγουορντ στην ανακοίνωσή του, με τον έμπειρο άσο να ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τους «Κέλτες» ενόψει της νέας σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χέιγουορντ προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, κατά την οποία μέτρησε 21,9 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ ανά παιχνίδι.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση