ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φαβορί για Μίλος οι Μπουλς

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θέλει να παίξει στο ΝΒΑ και σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops οι Σικάγο Μπουλς του δίνουν όλα όσα θέλει για να πάρει την μεγάλη απόφαση και να μετακομίσει στις ΗΠΑ! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops.net ο Μίλος Τεόντοσιτς έχει ως πιθανότερο προορισμό για επόμενο σταθμό της καριέρας του το ΝΒΑ και τους θρυλικούς Σικάγο Μπουλς, που έχουν στα σκαριά πολυετές συμβόλαιο για αυτόν! Τόσο ο Φρεντ Χόιμπεργκ, όσο και ο GM των Μπουλς Γκαρ Φορμαν κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Σέρβος σταρ έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να αγωνιστεί στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. 

Έχει, όμως, συγκεκριμένες απαιτήσεις στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στο ρόλο που θα έχει, προκειμένου να πειστεί να κάνει το μεγάλο ταξίδι και να παίξει μπάσκετ στις ΗΠΑ! Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται 2-3 είναι εκείνες που προσπαθούν να διαμορφώσουν έτσι τον σχεδιασμό τους, ώστε να τον ικανοποιήσουν και να τον υπογράψουν, όμως, οι πηγές μας αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή οι Μπουλς είναι το μεγάλο φαβορί! 

Έχουν ανοιχτές υποθέσεις, όπως εκείνες των Ουέιντ και Μπάτλερ, όμως διαθέτουν μεγάλο χώρο στο Salary cup και θέλουν δίπλα στον Ρόντο – αν μείνει στη πόλη των ανέμων – ένα πλέι μέικερ με έφεση στο σουτ, που να είναι ταυτόχρονα εξαιρετικός δημιουργός. Το Σικάγο μπορεί να δώσει στον Μίλος τα χρήματα που θέλει και να του προσφέρει ένα σημαντικό ρόλο, για να βρει χώρο να δείξει το ταλέντο του και να πετύχει στο ΝΒΑ. 

Αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για να υπογράψουν τον Σέρβο, που έχει μεγάλη πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η αγορά στο ΝΒΑ λειτουργεί σαν… domino, τα ντραφτ και τα Trade του Ιούλη μπορούν να αλλάξουν ολοκληρωτικά τον σχεδιασμό των ομάδων, αλλά φαίνεται πως το φλερτ του Μίλος Τεόντοσιτς με την ομάδα στην οποία μεγαλούργησε ο Μάικλ Τζόρνταν, δύσκολα δεν θα καταλήξει σε πολυετές συμβόλαιο με μεγάλες αποδοχές και πολύ καλό ρόλο! 

 

Πηγή:sport-fm.gr

NBA: Τελευταία Ενημέρωση