ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κάρι: «Δεν πάω στον Τραμπ»

Ήταν σαφής! Ο Στεφ Κάρι δεν πρόκειται να επισκεφτεί τον Ντόναλντ Τραμπ, ως είθισται να κάνουν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ με τους Αμερικανούς προέδρους. Ο ηγέτης των Γουόριορς δεν ενδιαφέρεται για το αν αυτό θα πλήξει τη δημόσια εικόνα του ή θα του στερήσει… αγοραστές των παπουτσιών του, καθώς διαφωνεί με τις πολιτικές του πλανητάρχη.

«Είχα πει και πριν μήνες πως δεν θα πήγαινα. Κι αυτό ισχύει και σήμερα. Είναι ο πρόεδρος, υπάρχουν άνθρωποι που τον υποστηρίζουν, αλλά έτσι προωθούμε την αλλαγή; Κάνουμε πράγματα προς το συμφέρον όλων ή κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας, πώς να βγάζουμε λεφτά ή να πουλάμε παπούτσια; Δεν είναι αυτό προτεραιότητα. Προτεραιότητα είναι να αλλάζουμε τις ζωές των ανθρώπων, όχι να γίνουμε αρεστοί», τόνισε ο γκαρντ των Γουόριορς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κάρι είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας που διαφημίζει. Ο Κέβιν Πλανκ, αφεντικό της εταιρείας Under Armour στην οποία έχει μάλιστα και ένα μερίδιο μετοχών ο άσος των Γουόριορς, είχε πει ανοιχτά πως είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας πως είναι «asset» (μτφ: περιουσιακό στοιχείο) για τις ΗΠΑ. Ο Στεφ Κάρι σχολίασε αυτή την τοποθέτηση με πολύ έξυπνο τρόπο. «Συμφωνώ με τη λέξη asset, αν αφαιρέσεις το ‘et’ από την κατάληξη», είχε δηλώσει ο περσινός MVP βρίζοντας… εμμέσως το νέο Αμερικανό πρόεδρο (το «ass» μεταφράζεται ελεύθερα ως μ@@@ας).

NBA: Τελευταία Ενημέρωση