ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δήλωση που θα συζητηθεί

O Σκότι Πίπεν με δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Φίλ Τζάκσον δεν έχει διαχειριστεί σωστά τους Νίκς λέγοντας ότι η ομάδα της Νέας Υόρκης παραμένει στάσιμη τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 51 χρονου βετεράνου:

''Για να είμαι ειλικρινής θα πρέπει να ασκήσω κριτική στον πρώην προπονητή μου, Φίλ Τζάκσον. Πιστεύω ότι δεν έχει δομήσει σωστά την ομάδα. Θα δώσω τα εύσημα στον Άντονι για τον επαγγελματισμό του καθώς έχουν μειωθεί τα λεπτά συμμετοχής του παρόλα αυτά δεν έχει παραπονεθεί. Η ομάδα δεν έχει δείξει βελτίωση από την μέρα όπου ανέλαβε ο Τζάκσον.''

Η αλήθεια είναι ότι από το 2014 όπου έχει αναλάβει την διοίκηση των Νίκς η ομάδα του μεγάλου μήλου δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στα πλει οφ και ακολουθεί την τακτική του tanking. Η χρονιά μπορεί να ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις με τις προσθήκες των Ρόουζ και Νοά αλλά στην συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμένανε. Προέκυψαν αρκετά προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ και έτσι άλλη μια χρονιά πήγε χαμένη για τους Νίκς. Αυτή την στιγμή οι Νεουορκέζοι ισοβαθμούν με τους Σίξερς στην 12η θέση με ρεκόρ 28-47 χάνοντας για 4η συνεχόμενη χρονιά την postseason.

Γιώργος Μουσλής

NBA: Τελευταία Ενημέρωση