ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρεκόρ καριέρας για Ρούμπιο

Ο Ισπανός γκάρντ ήταν καταιγιστικός στην χθεσινή νίκη των Τίμπεγουλβς με 119-104 επί των Λέικερς,πετυχαίνοντας 33 πόντους το οποίο αποτελεί νέο προσωπικό ρεκόρ.

Ο 26 χρονος γκάρντ βρίσκεται σε τρομερή φόρμα,ιδιαίτερα μετά το all-star break κάτι το οποίο απέδειξε και στην χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στους Λέικερς. Ο πρώην πάικτης της Μπατρσελόνας είχε 33 πόντους ,μοίρασε 10 τελικές με 12-20 σούτ ενώ είχε και 2 κλεψίματα. 'Αξιοι συμπαραστάτες του στάθηκαν οι Τάουνς και Γουίγκινς με 32 και 27 πόντους αντίστοιχα. Όσο αφορά τους Λέικερς ο Κλάρκσον είχε 18 πόντους  και 7 ασίστ ενώ στους 14 έμεινε ο Ράσελ.

Μάλλον στην Μινεσότα έχουν αρχίσει να σκέφτονται καλύτερα το σενάριο περί αποχώρησης του Ρούμπιο. Κατά την διάρκεια της σεζόν είχαν ακουστεί πολλά περί αποχώρησης του από τον σύλλογο με τους ιθύνοντες της ομάδας να ψάχνουν ομάδα να τον δώσουν αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Τον τελευταίο ενάμησι μήνα ο Ρούμπιο έχει αλλάξει καθώς πέρα από το δημιουργικό κομμάτι οπου είναι ο ''εγκέφαλος'' της ομάδας,έχει βελτιωθεί και στο εκτελέστικο. Πριν το all-Star game ο Ισπανός άσος είχε 8.9 πόντους μέσο όρο ενώ από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι τώρα έχει 16.8 πόντους,σχεδόν τα διπλάσια.

Γιώργος Μουσλής

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση