ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κακή εμφάνιση και ήττα για Μπάκς

Τα ''ελάφια'' αυτή την φορά δεν τα κατάφεραν,οι Μπούλς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και έφυγαν με το διπλό 109-94 σε μια νίκη ανάσα για την ομάδα του Χόιμπεργκ.

Παρά το καλό ξεκίνημα στην πρώτη περιόδο,οι παίκτες του Κίντ άρχισαν όσο περνάει η ώρα να δείχνουν νευρικοί με τους Μπούλς να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Μίροτις ο οποίος είχε 28 πόντους με 6 στα 9 τρίποντα. Μπάτλερ και Ρόντο έκαναν εξαιρετική δουλειά τόσο στο δημιουργικό όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι αντίστοιχα. Ο απόφοιτος του Μαρκέτ είχε 20 πόντους,6 ριμπάουντ,14 ασίστ και 3 κλεψίματα ενώ ο Ρόντο πέτυχε 18 πόντους και μοίρασε και 9 τελικές πάσες. 

Για τους Μπάκς ο Γιάννης ήταν και πάλι ο πρώτος σκόρερ για τα ''ελάφια'' με 22 πόντους,8 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Ο Γκρέγκ Μονρό έκανε καλή δουλειά κοντά στο καλάθι με 16 πόντους ενώ μοίρασε και 4 ασίστ ενώ σε μέτρια βραδιά επιθετικά βρέθηκε ο Μίντλετον με τον πρώην άσος των Πίστονς να έχει 14 πόντους ενώ είχε και  4 κλεψίματα. 

Στο Μιλγουόκι είχαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι στην πέμπτη θέση καθώς η Ατλάντα γνώρισε ήττα σοκ στην έδρα της από τους Νέτς όμως δεν τα κατάφεραν. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκμεταλλεύτηκε όμως η Ιντιάνα τις ήττες των Χοκς και Μπάκς καθώς επικράτησε με 107-94 των Σίξερς και πλέον οι τρεις ομάδες μοιράζονται την 5η θέση με ρεκόρ 37-36.

Το επόμενο παιχνίδι των Μπάκς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στους Χόρνετς μέσα στην Σάρλοτ. Επίκδυνη αναμέτρηση σε μια δύσκολη έδρα με τους Χόρνετς να είναι φορμαρισμένοι έχοντας  4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια και θα τα δώσουν όλα μέχρι τα μέσα Απρίλη ώστε να κερδίσουν το τελευταίο εισιτήριο για τα πλει οφ.

Γιώργος Μουσλής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

NBA: Τελευταία Ενημέρωση