ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έβγαζε «φωτιές» ο Λεμπρόν, όργια από Γουέστμπρουκ

24sports team

info@24sports.com.cy

Αυτοί ήταν οι Καβαλίερς που ξέρουμε. Κόντρα στους Πίστονς, οι πρωταθλητές έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο τους, επικρατώντας με 128-96 και έφτασαν με τον τρόπο αυτό στο 42-17. 

Κορυφαίος για την ομάδα του Κλίβελαντ ήταν ο Ίρβινγκ που πέτυχε 26 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ, αλλά αυτός που έβγαζε «φωτιές» ήταν ο Λεμπρόν. Ο «βασιλιάς» χρειάστηκε μόλις 28 λεπτά για να πετύχει ένα απίστευτο τρίλπ-ντάμπλ, με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 12 ασίστ.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα στα έξι τελευταία ματς για τους Πίστονς, που είναι στο 29-32 και θα παλέψουν ως το τέλος για την είσοδο τους στα πλέι οφ.

Ζωντανοί στην μάχη των πλέι οφς έμειναν και οι Νικς που επικράτησαν με 87-81 των Πέισερς.

Η ομάδα της Νέας Υόρκης, εξακολουθεί και το παλεύει, αν και έχει χάσει έδαφος στη μάχη για την οκτάδα. Κορυφαίος για τους Νικς ήταν ο Άντονι που πέτυχε 22 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Ρόουζ με 16. Στους 22 πόντους σταμάτησε ο Πολ Τζορτζ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους.

Εντυπωσιακός ήταν για ακόμα μία φορά ο Γουέστμπρουκ, που οδήγησε στη νίκη τους Θάντερ κόντρα στους Νετς με 122-104. Ο ηγέτης της ομάδας της Οκλαχόμα, πέτυχε το 33ο του φετινό τρίπλ-νταμπλ, έχοντας 25 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Από την άλλη οι Νετς, συνεχίζουν τα αρνητικά αποτελέσματα, με τον Λόπες με 25 και τον Λιν με 24 πόντους να είναι αυτοί που ξεχώρισαν για τους ηττημένους.

Εύκολο βράδυ είχαν οι Πέλικανς, που επικράτησαν με 100-77 των Μπλέιζερς.

 

Πηγή:www.sport-fm.gr

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

NBA: Τελευταία Ενημέρωση