ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χριστούγεννα… Πορτοκαλιά

Ο καθένας τα έχει συνδεδεμένα και με κάτι διαφορετικό τα Χριστούγεννα στο μυαλό του, με τους Αμερικανούς πέραν όλων των άλλων να μας τα σερβίρουν και με μπάσκετ. Από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο του ΝΒΑ αλλά όχι όποια κι όποια παιχνίδια. Μιλάμε για μεγάλες μάχες που ξεκινούν από νωρίς το μεσημέρι (ώρες Αμερικής) και φτάνουν μέχρι το βράδυ.

Στις 12 το μεσημέρι (7 ώρα Κύπρου), η «πιο διάσημη αρένα στον κόσμο»  (όπως αποκαλεί τον εαυτό του το Madison Square Garden) ντύνεται στα γιορτινά του για τον αγώνα των Νικς απέναντι στους Σέλτικς. Ντέρμπι της περιφέρειας Ατλάντικ με τους Σέλτικς να έχουν ρεκόρ 17-13 και τους Νικς 16-13. Χριστούγεννα, Νέα Υόρκη και μπάσκετ. Με τέτοιο συνδυασμό πώς είναι δυνατόν να λείπει το θέαμα;

Στις 14:30 (21:30 ώρα Κύπρου, ζωντανά στο Cytavision 1/HD), μεταφερόμαστε πιο Δυτικά και στο Οχάϊο, για την υπερπαραγωγή της ημέρας. Καβαλίερς εναντίον Ουόριορς  ή αλλιώς το ζευγάρι των τελικών του ΝΒΑ τα δυο προηγούμενα χρόνια. Ή αλλιώς Λεμπρόν, Λαβ και Ίρβινγκ απέναντι σε Κάρι,Τόμπσον και Ντουράντ. Χρειάζεται να γράψουμε κι άλλα;

Περασμένα μεσάνυχτα, στις 1π.μ. όσοι δεν έχετε κανονίσει να βγείτε, το μενού έχει να σας προσφέρει κι άλλο θέμα από το Τέχας αυτή τη φορά. Σαν Αντόνιο Σπερς απέναντι στους Σικάγο Μπουλς. Αγώνας που έχει φαβορί τους Σπερς, αλλά με το απρόβλεπτο φετινό Σικάγο ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος.

Είναι κι άλλα δυο παιχνίδια, αλλά αυτά προσφέρονται για τους μπασκετόφιλους που από έξοδο γύρισαν και δεν τους παίρνει ο ύπνος. Στις 3π.μ. Θάντερ με Τίμπεργουλβς και στις 5π.μ. το ντέρμπι του ΛΑ Λέικερς-Κλίπερς.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση