ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοντά σε Ντένμον

Ο Μάρκους Ντένμον φαίνεται πως είναι ο «εκλεκτός» του Τσάβι Πασκουάλ για αντι-Τζέιμς! 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Αμερικανό γκαρντ (1,91μ.) και είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να ντυθεί στα πράσινα! 

Ο 27χρονος άσος εξετάστηκε... έντονα τις τελευταίες μέρες από τον Καταλανό τεχνικό του τριφυλλιού, ο οποίος... άναψε, τελικώς, το πράσινο φως για να προχωρήσει η μεταγραφή. 

Την περσινή χρονιά, ο Ντένμον αγωνιζόταν στην Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα, με την οποία είχε κατά μέσο όρο στο τουρκικό πρωτάθλημα 15.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ, σουτάροντας με 50.7% στα δίποντα και 37.5% στα τρίποντα. 

Ο Ντένμον αγωνίστηκε από το 2008 μέχρι το 2012 στο κολέγιο του Missouri, ενώ πριν πέντε χρόνια είχε επιλεγεί στο Νο59 του Draft από τους Σπερς. Το βήμα στο NBA δεν έγινε ποτέ και τελικώς ήρθε στην Ευρώπη. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Σαλόν, Τόφας, Μπρίντιζι, Ινστανμπούλ και πέρσι στην Γκαζιαντέπ. Εφόσον αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα και μάλιστα έχοντας «σημαντικό» ρόλο: Να… μπει στα «παπούτσια» του Τζέιμς που αποχώρησε. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός Ισραηλινός δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Πικ πάει… ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως «ο Ντένμον έχει υπογράψει για 1 εκατ. δολλάρια –μαζί με τα μπόνους- στον Παναθηναϊκό ως το 2019»

www.sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X