ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Και η Μπαρτσελόνα στο «κόλπο» για Μπουρούση

Έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στον Παναθηναϊκό Superfoods όπου κατέκτησε το νταμπλ στην Ελλάδα, ο Γιάννης Μπουρούσης αποχώρησε από τους «πράσινους» και η φημολογία γύρω από την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν έχει «φουντώσει» για τα καλά. Ο διεθνής σέντερ, παρότι δεν είχε την εξαιρετική χρονιά που είχε με τη Μπασκόνια τη σεζόν 2015-16, είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα free agent και άμεσα θα μάθουμε το που θα συνεχίσει τη νέα σεζόν.

Στην παρούσα φάση, όλα δείχνουν πως την υπογραφή του θα κερδίσουν οι Guangdong Southern Tigers του πρώην προπονητή του σε Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα Γιόνας Καζλάουσκας, που του προτείνει για διετές συμβόλαιο διπλάσια χρήματα απ’ ότι έπαιρνε φέτος στον Παναθηναϊκό και που μπορεί να προσφέρει οποιαδήποτε ομάδα της Ευρωλίγκας.

Απόφαση πάντως ο παίκτης δεν έχει πάρει, καθώς οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως έτοιμη να του καταθέσει δελεαστική πρόταση είναι η Μπαρτσελόνα, όπου προπονητής είναι πλέον ο Σίτο Αλόνσο. Με τον ισπανό, συνεργάστηκε στη Μπασκόνια εξαιρετικά και τον Μπουρούση η προοπτική της επιστροφής στην Ισπανία είναι κάτι που δεν τον αφήνει καθόλου αδιάφορο. Προτάσεις ίσως να δεχθεί και από την Τουρκία, όμως για την ώρα οι «μπλαουγκράνα», είναι αυτοί που μπορεί να μπουν εμπόδιο την μετακίνησή του στην Κίνα, που αυτή τη στιγμή δεν είναι καθόλου σίγουρη.

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση