ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπερτομέου: «Το σύστημα διεξαγωγής θα παραμείνει το ίδιο»

Απόλυτα ικανοποιημένοι από το φετινό σύστημα διεξαγωγής της Ευρωλίγκας έχουν μείνει οι ιθύνοντες της διοργάνωσης. Για το λόγο αυτό όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της αρχής Τζόρντι Μπερτομέου, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια αλλαγή ανεξάρτητα από το αν θα προκύψει αύξηση του αριθμού των ομάδων.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο κ.Μπερτομέου στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Κωνσταντινούπολης:

«Καλώς ήρθατε στο Final 4 και την όμορφη Κωνσταντινούπολη. Ευχαριστούμε τις αρχές της πόλης και την τουρκική ομοσπονδία. Η Κωνσταντινούπολη είναι ένα μαγικό μέρος με μεγάλο πάθος για το μπάσκετ. Είμαστε στο τέλος της πρώτης χρονιάς της νέας Ευρωλίγκας. Οι ομάδες έδειξαν μεγάλη διάθεση να φτιάξουμε αυτή τη λίγκα.

Το Final 4 θα το δουν σε 213 χώρες, κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Απολαύσαμε μια εξαιρετική κανονική περίοδο και play offs. Αυτό το σύστημα θα παραμείνει ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει αύξηση των ομάδων. Εύχομαι να απολαύσετε τα παιχνίδια που θα μας προσφέρουν οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας, Χέντο Τούρκογλου ο οποίος είπε τα εξής: «Η Τουρκία είναι μια μπασκετική χώρα όπου το άθλημα ανεβαίνει διαρκώς. Σας καλωσορίζω και να απολαύσετε τους αγώνες».

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση