ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οριστικά εκτός ο Γκομπέρ

Άλλη μία πολύ σημαντική απώλεια για την εθνική ομάδα της Γαλλίας στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Ο Ρούντι Γκομπέρ γνωστοποίησε μέσω της «Equipe», πως δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους «τρικολόρ» στη διοργάνωση, λόγω του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια των φετινών playoffs του ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ. 

«Δεν θα είμαι εκεί και δεν θα συμμετάσχω στο Ευρωμπάσκετ. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα. Λόγω του πρόσφατου τραυματισμού μου στα playoffs, αλλά και τις συζητήσεις που είχα με την ομάδα, αποφασίσαμε πως πρέπει να δουλέψω το κορμί μου αυτό το καλοκαίρι. Προτεραιότητά μου είναι να δυναμώσω το κορμί μου», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος σέντερ και πρόσθεσε: 

«Έπαιζα τραυματίας στα playoffs. Υπάρχουν σημάδια που σε προειδοποιούν. Το κορμί μου είναι το εργαλείο μου και δεν πρέπει να το ρισκάρω. Όμως, δεν εγκαταλείπω το πρότζεκτ της εθνικής ομάδας». 

Η Γαλλία είναι στον όμιλο του Ελσίνκι, όπου -εκτός από την οικοδέσποινα Φινλανδία- θα βρει απέναντί της την Εθνική μας ομάδα, αλλά και τις Πολωνία, Ισλανδία και Σλοβενία. 

Αυτή είναι μία εξέλιξη που προβληματίζει ιδιαίτερα τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ», Βενσάν Κολέ, καθώς εκτός από τον Ρούντι Γκομπέρ, ήταν ήδη γνωστό πως δεν μπορεί να υπολογίζει και στις υπηρεσίες των Τόνι Πάρκερ και Νικολά Μπατούμ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση