ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έφτασε ο Παναθηναϊκός

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η... οδύσσεια τελείωσε για την αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Λίγο πριν τις 7 το πρωί και μετά από αρκετές στάσεις οι παίκτες, τα μέλη του προπονητικού επιτελείου και όλοι όσοι είχαν βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη έφτασαν στην Αθήνα ολοκληρώνοντας ένα ταξίδι το οποίο είχε ξεκινήσει από γύρω στις 2 το μεσημέρι.

Εξαντλημένοι από το ταξίδι όλοι κατευθύνθηκαν στα σπίτια τους για να ξεκουραστούν.

Πλέον, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι θα συμβεί από δω και πέρα. Ποιά θα είναι η αντίδραση της διοίκησης για τους παίκτες που δεν ακολούθησαν την ομάδα με το πούλμαν, τι θα κάνουν οι παίκτες αλλά και τι θα συμβεί με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Καταλανός τεχνικός φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την εξέλιξη αυτή, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμη και για σκέψεις παραίτησης του, εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν τη διοίκηση αποφασισμένη να τιμωρήσει μέχρι και με διακοπή συμβολαίου τους τέσσερις παίκτες που αντέδρασαν.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα κιόλας σε μια συνάντηση που θα έχει ο Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες θα τα πουν κάποια στιγμή μετά το απόγευμα, λόγω της καθυστερημένης άφιξης της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Κανείς δεν γνωρίζει τι θα προκύψει από τη συνάντηση αυτή... και ούτε μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις. Τα πάντα παραμένουν ανοικτά σε ένα ραντεβού αρκετά κρίσιμο για το «αύριο» των πράσινων.


Πηγή: www.sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X