ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Με φόρα από το ΣΕΦ στο σπίτι της Φενέρ

24sports team

info@24sports.com.cy

O Παναθηναϊκός Superfoods πανηγύρισε την πρώτη πραγματικά μεγάλη νίκη του στη σεζόν μακριά από το ΟΑΚΑ επικρατώντας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Πάνω σε αυτή τη μεγάλη πρόκριση θέλουν να χτίσουν οι «πράσινοι» που απόψε αναμετρώνται με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (19:30, ΕΡΤ) για τη 18η αγωνιστική.

 Η σημασία του αγώνα είναι τεράστια, καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην πέμπτη θέση με ρεκόρ 10-7 και επιζητούν την αναρρίχησή τους στην πρώτη τετράδα. Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με 81-70 στο ΟΑΚΑ και αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν καλό θα είναι να υπερασπιστούν τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους πλην του τραυματία Τζέιμς Γκιστ, ακόμη και τον Ντιμίτρις Νίκολς που έχει τεθεί εκτός ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων. Μειονέκτημα για το «τριφύλλι» είναι η κόπωση, αφού ενώ ο Παναθηναϊκός έπαιζε ένα ματς-«τελικό» με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, η Φενέρμπαχτσε είχε… ρεπό λόγω της διεξαγωγής του τουρκικού All Star Game.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει στη διάθεσή του για πρώτη φορά τον Άντονι Μπένετ, τον Καναδό πάουερ φόργουορντ/σέντερ που υπήρξε το 2013 νούμερο ένα στο ντραφτ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Ράιν Πεεράντι (Εσθονία).


Πηγή: www.sport-fm.gr

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση