ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ολυμπιακός, κόντρα σε «αδέλφια» και απουσίες

24sports team

info@24sports.com.cy

Η τέταρτη σερί νίκη και ένατη σε 13 ματς στη Euroleague περνά από… σαράντα κύματα για τον Ολυμπιακό. Αντίπαλος απόψε (21:00, Novasports 2) δεν είναι μόνο το αδελφό σωματείο του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και τα πολλά αγωνιστικά του προβλήματα.

 Οι Πειραιώτες φτάνουν στη διαβολοβδομάδα (την Πέμπτη παίζουν με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία) έχοντας δύο δεδομένες και μία πιθανή απουσίες. Εκτός μάχης είναι σίγουρα Πρίντεζης και Χάκετ, ενώ αμφίβολος είναι ο Σπανούλης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως… κακομοίρης λόγω των ατυχιών του και εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα τα βγάλει πέρα.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας έρχεται μετά από θρίαμβο επί της Μακάμπι (83-58), δίχως ήττα στην Αδριατική Λίγκα, αλλά ούτε και αγωνιστικά προβλήματα. Η τρίτη καλύτερη άμυνα της Ευρωλίγκας (αλλά και δεύτερη χειρότερη επίθεση) θα προσπαθήσει να μπλοκάρει τον Ολυμπιακό και να βελτιώσει το 5-7 προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στα play offs.

Σύμμαχος του Ολυμπιακού είναι η παράδοση, καθώς ήταν-έστω και δύσκολα-νικητής στις δύο προηγούμενες συναντήσεις των δύο ομάδων: στις 7 Νοεμβρίου 2014 με 62-57 στην «Κόμπανκ Αρένα» και στις 12 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου με 64-59 στο ΣΕΦ. Φέτος, στις 25 Σεπτεμβρίου οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν σε φιλικό στο Ηράκλειο, με νικητές τους πρωταθλητές Ελλάδας με 86-74.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), ο Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και η Άνε Πάντερ (Γερμανία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:
Τρίτη 20/12
18:00 Ούνιξ Καζάν-Γαλατάσαραϊ
19:30 Αναντολού Εφές-Ζαλγκίρις Κάουνας
21:00 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
21:45 Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάμπεργκ

Τετάρτη 21/12
19:45 Φενέρμπαχτσε-Νταρουσάφακα
21:00 Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:30 Μπασκόνια-Μπαρτσελόνα
www.sport-fm.gr

 

 

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση