ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοφιόπουλος: «Έχουμε έναν αθλητή που μπορεί να δει στα μάτια όλους τους αθλητές του κόσμου»

Οι σχετικές δηλώσεις από το μέλος της ΚΟΕ...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε το μέλος του ΚΟΕ, Νίκος Σοφιόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Ταραγόνα, και αναφέρθηκε στις επιτυχίες του Μάριου Γεωργίου.

Για τον Μάριο Γεωργίου: «Είναι στιγμές που νιώθουμε πως παρά την κούραση, αξίζει τον κόπο να βρίσκεται κοντά σε όλα όσα συμβαίνουν. Χθες ήταν μεγάλη μέρα για τον κυπριακό αθλητισμό. Ήμασταν πρωταγωνιστές, ήμασταν περήφανοι, κι όλα αυτά οφείλονται σε ένα νεαρό παιδί, 19 ετών. Μας φέρνει επιτυχίες και η πορεία του είναι ανοδική, δεν έχει πιάσει ακόμη ταβάνι. Την προηγούμενη μέρα κέρδισε το πιο δύσκολο άθλημα. Χθες το βράδυ προηγήθηκε στα 3 από τα 6, και στα δύο τελευταία ήταν με διαφορά 10 λεπτών. Κέρδισε τρία μετάλλια και πήγε και τους είπε είμαι ο καλύτερο όλων, και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο».

Τι να περιμένουμε από τον Μάριο: «Θα τον βλέπουμε στους τελικούς των διοργανώσεων. Έχει ακόμη μπροστά του ακόμη δύο τουλάχιστον Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν ξέρω τι άλλο να περιμένουμε άλλο από τον Μάριο. Έχει κάνει τόση πρόοδο, πιστεύω πως το μονόζυγο του ταιριάζει περισσότερο. Έχει αποκτήσει δύναμη και αισθάνεται άνετα. Θα τον βλέπουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όσοι γνωρίζαμε την εξέλιξη του, περιμέναμε κάποιο μετάλλιο, όχι όμως τέσσερα. Είναι πρωτόγνωρο, πρώτη φορά παίρνουμε το χρυσό και τώρα ο Μάριος πήρε δύο. Ξέρουμε πως έχουμε έναν αθλητή που μπορεί να δει στα μάτια όλους τους αθλητές του κόσμου».

Για την οργάνωση: «Οργανωτικά έχουν κάνει μέτρια διοργάνωση. Ωστόσο μέσα στους στίβους, το επίπεδο είναι πολύ ψηλό, ίσως το ψηλότερο από τις τελευταίες δύο οργανώσεις. Ενδεικτικό, ο Παύλος Κοντίδης δίνει τα πάντα για να πάρει την πρωτιά, βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Πιθανότατα να πάρει το χρυσό».

Για τον Παύλο Κοντίδη: «Ήταν 15 θέσεις πίσω, βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από τον πρώτο, αλλά ουσιαστικά είναι δύο οι βαθμοί. Στις τελευταίες δύο, όποιος είναι μπροστά, όποιος κάνει την καλύτερη εμφάνιση, θα είναι πρώτος και θα πάρει το χρυσό».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X