ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ομόνοια: «Δεν επέτρεψαν στο ασθενοφόρο να μεταφέρει τον αθλητή στο νοσοκομείο»

Ανακοίνωση της ομάδας ποδηλασίας της Ομόνοιας

Με ανακοίνωση της, η ομάδα ποδηλασίας της Ομόνοιας, καταγγέλλει πως κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου «Τroodos MTB Point to Point» οι διοργανωτές και ο αλυτάρχης του αγώνα δεν επέτρεψαν σε ασθενοφόρο να μεταφέρει στο νοσοκομείο ποδηλάτη της. Ο ποδηλάτεις τραυματίστηκε στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος έπειτα από πτώση.

Αναλυτικά:

«Τον αγώνα κυπέλλου  Troodos MTB Point To Point”- Κύπελλο Κύπρου ΜΤΒ#6 με διοργανωτή την MH Bikin’Cyprus Event Management  Είχαμε σήμερα για την ομάδα μας .

Παρά την εξαιρετική παρουσία της ομάδας μας είμαστε αναγκασμένοι να μην ασχοληθούμε με το αγωνιστικό λόγω  του τραυματισμού του αθλητή μας  Κωνσταντίνου Παυλίδη  και  της απαράδεκτης συμπεριφοράς των διοργανωτών του αγώνα .

Ο  Κωνσταντίνος ενώ διεκδικούσε την πρώτη θέση είχε πτώση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι και σε άλλα μέρη του σώματος του.
Δυστυχώς οι διοργανωτές  και ο αλυτάρχης του αγώνα ήταν ανένδοτοι και δεν επέτρεψαν στο ασθενοφόρο να μεταφέρει τον αθλητή στο νοσοκομείο Κυπερούντας , φαίνεται  ο διοργανωτής του αγώνα προτίμησε να παίξει την ζωή του αθλητή κορόνα γράμματα με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν  πράξουν γονείς  αθλητών της ομάδας μας  με ιδιωτικό αυτοκίνητο.

Στο νοσοκομείο  Κυπερουντας οι γιατροί  έγιναν έξω φρενών γιατί  ενώ υπήρχε ασθενοφόρο δεν μεταφέρθηκε με αυτό μετά από τέτοιο  σοβαρό τραυματισμό  και αμέσως τον ετοίμασαν και τον έστειλαν με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσήλεια .

Ακόμα μια φορά  απούσα η ομοσπονδία με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να πράττουν κατά το δοκούν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας  θα προβεί σε όλα τα διαβήματα που προβλέπονται προς το Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.
Κωνσταντίνο η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σου εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στην δράση.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχηθούμε στον μικρό της ακαδημίας μας Χρίστο Τσαγγάρη  και τον  άτυχο αθλητή στους Μάστερ  Γιάννο Σάββα που τραυματίστηκε σε τροχαίο γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στο πετάλι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X