ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας στηρίζει τα Special Olympics Κύπρου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας περήφανα ανακοινώνει τη στήριξή του και συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών.

Όραμα των Ειδικών Ολυμπιακών είναι να παρέχουν αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες σε όλα τα ολυμπιακά αθλήματα για άτομα με νοητική αναπηρία ολόχρονα, δίνοντας τους τις ευκαιρίες να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση, τον συντονισμό των κινήσεων τους στα μέτρα και στα όρια των δυνατοτήτων τους και ταυτόχρονα να αναπτύξουν τον αυτοσεβασμό, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, την υπερηφάνεια τους, τον αλληλοσεβασμό και την κοινωνικότητα τους.

Τα Special Olympics έχουν σκοπό την κοινωνικοποίηση των ατόμων με νοητική αναπηρία που ανέρχονται σε 200 εκατομμύρια άτομα, της μεγαλύτερης ομάδας αναπηρίας στον κόσμο.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών θα συμμετέχουν έμπρακτα στην τελετή έναρξης του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου 2017, αλλά και με αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες δρόμου, στηρίζοντας το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθε», την ισότητα, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη μεταξύ όλων των ανθρώπων. Ταυτόχρονα, ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας θα καταβάλλει τα μέγιστα ώστε να προωθηθούν οι αξίες που πρεσβεύουν τα Special Olympics Cyprus αλλά και να στηρίξει τις ανάγκες τους.

Σας περιμένουμε όλους να τρέξουμε στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και να γιορτάσουμε τον αθλητισμό με αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τη σελίδα http://larnakamarathon.com/

 

 

 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X