ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Ομάδα της “Cablenet: Run for Andreas Mavrides” μπαίνει στον ρυθμό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η Cablenet, παραμένοντας πιστή στην κοινωνική της προσφορά, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό όσων χρειάζονται στήριξη

Στη μνήμη του Ανδρέα Μαυρίδη, Τεχνικού Διευθυντή της Cablenet από το 2006, ο οποίος απεβίωσε το 2014, η Cablenet δημιουργεί τη δική της ομάδα για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, οι εργαζόμενοι, οι φίλοι και οι συνεργάτες της εταιρείας θα τρέξουν για καλό σκοπό. Τα έσοδα της συμμετοχής στην ομάδα “Cablenet: Run for Andreas Mavrides” θα διατεθούν στο Σύνδεσμο Γονέων & Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

Ο Σύνδεσμος Γονέων & Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών ιδρύθηκε το 1985 και έκτοτε βρίσκεται στο πλευρό των καρδιοπαθών παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εκ γενετής καρδιοπάθεια. Οι άνθρωποι του συνδέσμου προσφέρουν βοήθεια, συμπαράσταση και καθοδήγηση, τόσο στους πάσχοντες, όσο και στις οικογένειές τους.

Η Cablenet, παραμένοντας πιστή στην κοινωνική της προσφορά, βρίσκεται και πάλι στο πλευρό όσων χρειάζονται στήριξη. Η ομάδα “Cablenet: Run for Andreas Mavrides” σας περιμένει όλους στη γραμμή της αφετηρίας της διαδρομής των 5 χιλιομέτρων του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, για να στείλουμε από κοινού το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης και βοήθειας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X