ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γ. Πλατής: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι είναι ο επιπρόσθετος παίκτης»

Δηλώσεις του προπονητή του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ στον ΣΠΟΡ FM 95.0

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο προπονητής του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ Γιώργος Πλατής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια, την ευρωπαική συμμετοχή της ομάδας, αλλά και για την συμπεριφορά των ομάδων στους τελικούς.

Για τους τελικούς ανέφερε: «Στους τελικούς είχαν πάει οι δύο καλύτερες ομάδες, το είχαν αποδείξει κατά την διάρκεια της σεζόν. Η Ομόνοια είχε ανακηρυχθεί κυπελλούχος, και ο ΑΠΟΕΛ είχε τερματίσει πρώτος στην κανονική περίοδο. Η Ομόνοια είχε ένα 2-0 να αντιμετωπίσει και δεν έπρεπε να δώσουμε το δικαίωμα στην Ομόνοια να κάνει το break και να έχει δικαίωμα στη συνέχεια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Από το πρώτο δευτερόλεπτο δείξαμε τις προθέσεις μας, και στο τέλος πήραμε το πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ είπε: «Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι είναι ο επιπρόσθετος παίκτης για να ανατρέψει ή να καθορίσει αποτελέσματα, το είδαμε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και η ψεσινή του παρουσία μας έδωσε την ώθηση να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή σχολίασε: «Το ΑΠΟΕΛ το χρωστάει στην ιστορία του, οι στόχοι του δεν είναι άλλοι παρά να παίζει πιο ψηλά. Αλλάζουν φέτος τα δεδομένα στην διοργάνωση, θα είναι στα πρότυπα του Champions League, με εντός και εκτός έδρας αγώνες, νοουμένου ότι θα περάσουμε από το Preliminary Round. Αναμένουμε τους υπόλοιπους πρωταθλητές της Ευρώπης για να δούμε αν θα πάμε απευθείας στο Main Round».

Για τον 38χρονο Λέο και την παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ είπε: «Η άποψη μου είναι ότι ανεξαρτήτως ποιος θα είναι στη συνέχεια στην τεχνική ηγεσία, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον ΑΠΟΕΛ, όχι μόνο αγωνιστικά, και στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν τα μέσα να του δώσουμε την βοήθεια να προσφέρει αυτά που μπορεί. Δεν πρέπει να φύγει ποτέ από την Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, μας έχει δώσει πάρα πολλά».

Για το πνεύμα fair play των δύο ομάδων σχολίασε: «Οφείλουμε να σεβόμαστε τους αθλητές και τον αθλητισμό γενικότερα. Δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια, αλλά και στις πράξεις. Και οι δύο ομάδες έκαναν fair play, παρά την πίεση των αγώνων και είναι μηνύματα που πρέπει να λαμβάνει ο φίλαθλος κόσμος και να έρχεται στο γήπεδο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X