ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μεγάλη μου τιμή που επιλέχθηκα»

Στα δεκατέσσερα της, η Γκλόρια – Γαβριέλλα Φιλασίδη θα είναι η σημαιοφόρος της Κυπριακής αποστολής.

Ενθουσιασμένη, και μερικώς αγχωμένη – ίσως περισσότερο για αυτή τη μίνι συνέντευξη παρά για το ότι θα ηγείται της αποστολής κρατώντας την σημαία της Κύπρου στην τελετή έναρξης, η Γκλόρια – Γαβριέλλα Φιλασίδη δήλωσε πως νιώθει μεγάλη τιμή που επιλέχθηκε ως η σημαιοφόρος της Κυπριακής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, που διεξάγεται στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Η 14χρονη γυμνάστρια από τη Λευκωσία, μετέχει για πρώτη φορά σε διοργάνωση τέτοιου επίπεδου αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που θα εκπροσωπήσει τα χρώματα της Κύπρου στο εξωτερικό. Το έκανε ήδη σε Ελβετία, Ρωσία και Ισπανία, για πανευρωπαϊκούς, διεθνές τουρνουά και μεσογειακούς αντίστοιχα.

«Νιώθω πολύ χαρούμενη και περήφανη που θα κρατώ στα χέρια μου τη σημαία της Κύπρου», μας απάντησε με χαμόγελο όταν την ρωτήσαμε τι σημαίνει γι’ αυτήν το να είναι σημαιοφόρος και συνέχισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και είναι μεγάλη τιμή που επιλέχθηκα και εύχομαι να φανώ αντάξια στις προσδοκίες όλων αυτών που πίστεψαν σε μένα».

Τη ρωτήσαμε με ποιον μοιράστηκε αρχικά αυτά τα σπουδαία νέα: «Πρώτα με τους γονείς μου, μετά με τη γιαγιά και μετά στις φίλες μου, και όλοι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι».

Όσο για το πως αναμένει την τελετή έναρξης, σημείωσε: «Ανυπομονώ είναι η αλήθεια πολύ γι’ αυτή, γιατί έμαθα πως θα υπάρχει αρκετός κόσμος και περιμένω για να παρελάσω πρώτη με τη σημαία».

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί το βράδι της Κυριακής (23/07) στο ETO Park και θα ξεκινήσει στις 21:30 (ώρα Κύπρου). Σύμφωνα με την ενημέρωση απ’ τους διοργανωτές, υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια.

Ανδρέας Οδυσσέως
Απεσταλμένος ΕΑΚ

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση