ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνέντευξη Τύπου για το Petrolina Beach Handball Tournament

To ΕΒΤ Petrolina Beach Handball Tournament μετρά αντίστροφα. Το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο 1-2 Ιουλίου στην Παραλία Φοινικούδων θα λάβει χώρα το διεθνές Τουρνουά beach handball το οποίο διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Λάρνκας.

Ένα καυτό διήμερο στην άμμο, με τους κορυφαίους αθλητές όλων των ηλικιών και τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και όχι μόνο να υπόσχονται δυνατές μονομαχίες, εντυπωσιακές φάσεις και έντονο συναγωνισμό στο πιο θεαματικότερο ίσως άθλημα από αυτά που διεξάγονται στην άμμο.

Με την συμμετοχή 24 ομάδων ρεκόρ από κάθε άλλη διοργάνωση, με 12 ομάδες Ανδρών, 5 Γυναικών και 7 ομάδων στην κατηγορία U17 Αγοριών και Κοριτσιών θα διεξαχθεί το EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017 ενώ στο Τουρνουά θα δώσει το παρόν του και ο Α.Ο Άνοιξης η μοναδική ομάδα από την Ελλάδα.

Οι τελικοί αγώνες Ανδρών και Γυναικών που θα διεξαχθούν την Κυριακή 2 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 6:40-9 και θα μεταδοθούν ζωντανά από το ΡΙΚ 2 όπως και οι απονομές. Μεγάλος χορηγός στο EBT Petrolina Beach Handball Tournament 2017 είναι η εταιρεία την Petrolina (holdings) Public ltd.

Στους αθλητές του EBT Petrolina Beach Handball Tournament θα δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink, ενώ στηρίζουν επίσης ΟΠΑΠ (που είναι ο Μέγα Χορηγός της Κ.Ο.Χ.), η εταιρεία Pissis signs που έκανε όλα τα διαφημιστικά, ο πάγος N-Ice, τα Παγωτά Παπαφιλίππου, τα Ζαχαροπλαστεία ΛΙΟΤΑΤΗ για την ευγενή του χορηγία να προσφέρει αρτοποιήματα σε όλους τους αθλητές κατά την διάρκεια της διοργάνωσης, την κρέμα Sport Gel, την εταιρεία MegaBetPlus, τα εστιατόρια Mc Donalds, τον Kitsios Coffee για τους καφέδες αλλά και το Peric Water για τα νερά που θα προσφέρει το διήμερο στους αθλητές.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Ολυμπιακού Μεγάρου με αφορμή την παρουσίαση του EBT Petrolina Beach Handball Tournament έδωσε το παρόν του ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Χ. Χαράλαμπος Λόττας, την τίμησε  δια της παρουσίας του ο εκτελεστικός σύμβουλος της Petrolina (holdings) Public ltd και μέγας χορηγός της διοργάνωσης κ. Ντίνος Λευκαρίτης καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας κ. Ανδρέας Χριστοφόρου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στην διοργάνωση.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας ο οποίος αναφερόμενος στην διοργάνωση είπε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο χορηγό της Κ.Ο.Χ. την εταιρεία Petrolina (holdings) Public ltd αλλά και τον κ. Ντίνο Λευκαρίτη που παρέχουν την κάθε δυνατή βοήθεια στην διοργάνωση αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς μας που βρίσκονται στο πλευρό μας αισιοδοξώντας μαζί να κάνουμε μια διοργάνωση ψηλού επιπέδου και η οποία θα αποτελέσει την αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις στο μέλλον.

Στόχος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειρισφαίρισης είναι η επένδυση στο άθλημα του Beach Handball, ένα άθλημα το οποίο έχει τεράστια εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και με την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών τα τελευταία χρόνια να μας έχει χαρίσει τεράστιες επιτυχίες.

Μετά την 2η θέση στην Μεσογειάδα της Πεσκάρα το 2015, ήρθε μια ακόμα μεγάλη διάκριση με το χρυσό μετάλλιο στο διεθνές Τουρνουά Beach Handball που έγινε στην Κίνα τον Ιούνιο του 2017 δίνοντας συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε την Εθνική Ανδρών για την τεράστια αυτή επιτυχία που χάρισε στην Κύπρο μας και δεσμευόμαστε πως θα επενδύσουμε πάνω σ’ αυτή ώστε να έχουμε ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Κλείνοντας θα πρέπει να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ ξανά σε όλους τους χορηγούς μας αφού χωρίς αυτούς η διοργάνωση δεν θα ήταν εφικτή” είπε καταλήγοντας ο πρόεδρος της Κ.Ο.Χ. Χαράλαμπος Λόττας.

Από την πλευρά του οεκτελεστικός σύμβουλος της  Petrolina (holdings) Public ltd και μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης κ. Ντίνος Λευκαρίτης δήλωσε: “Είναι υποχρέωση μας σαν εταιρεία να στηρίζουμε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Το άθλημα του beach handball είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε στο πλευρό της Κ.Ο.Χ. που το διοργανώνει αλλά και του Δήμου Λάρνακας που φέρνει στην πόλη μας τόσο μεγάλα αθλητικά γεγονότα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λευκαρίτης.

Όσον φορά τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Λάρνακας κ. Ανδρέα Χριστοφόρου δήλωσε από την πλευρά του για την διοργάνωση: ” Ο Δήμος Λάρνακας ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και έθεσε υπό την αιγίδα του το εν λόγω Τουρνουά.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη της Λάρνακας φιλοξενεί και διοργανώνει πλειάδα αθλητικών διοργανώσεων διαφόρων αθλημάτων αλλά ιδιαίτερα αθλημάτων παραλίας.

Ο αθλητισμός είναι ψηλά στις προτεραιότητες του Δήμου Λάρνακας και έχουμε θέσει στόχους οι οποίοι χρόνο με το χρόνο βλέπουμε να υλοποιούνται αφού συνεχώς νέες διοργανώσεις Παγκόσμιου, Ευρωπαϊκού και Εθνικού βεληνεκούς διοργανώνονται στην πόλη μας, δημιουργώντας τη δυναμική στο να γίνει η Λάρνακα ο απόλυτος αθλητικός τουριστικός προορισμός της Κύπρου.

Συγχαίρω ιδιαίτερα την Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης για τη διοργάνωση του Τουρνουά  ΕΒΤ Petrolina Beach Handball και όλους τους χορηγούς που συμβάλουν τα μέγιστα, καθώς είναι η κινητήρια δύναμη κάθε μεγάλης διοργάνωσης” ήταν μερικά απ’ όσα ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση