ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Πετυχημένη η αποστολή μας...»

Η αρχηγός της κυπριακής αποστολής στους ΑΜΚΕ που ολοκληρώθηκαν το περασμένο Σάββατο Όλγα-Πιπερίδου Χρυσάφη μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, κάνοντας τον απολογισμό της κυπριακής παρουσίας στους αγώνες.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Η αποστολή μας ήταν πετυχημένη. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε.»

«Στις λεπτομέρειες δεν πήραμε την πρώτη θέση, κάποιοι πρωτοκλασάτοι μας αθλητές απουσίαζαν από την αποστολή, γι’αυτό και δεν πήραμε την πρώτη θέση στα αθλήματα. Ήταν επιτυχημένη, όμως, η αποστολή.»

«Το Λουξεμβούργο κέρδισε για δεύτερη φορά τους ΑΜΚΕ. Κάνουν πολύ καλή δουλειά. Ίσως και εμείς με ανάλογο προγραμματισμό να καταφέρουμε κάτι παρόμοιο.»

«Είναι σημαντικό να θέσουμε τον πήχη ψηλά. Με ανάλογη οργάνωση θα είμαστε πιο έτοιμοι να διεκδικήσουμε τη πρωτιά στις επόμενες διοργανώσεις.»

«Έχουμε τους Κοινοπολοτειακούς Αγώνες Νέων της Ευρώπης στις Μπαχάμες με περίπου 13 αθλητές, αλλά και τους αγώνες Νέων Ευρώπης στην Ουγγαρία μέσα στο καλοκαίρι. Στους αγώνες Νέων Ευρώπης είναι δύσκολο να πετύχεις κάτι, καθώς είναι η ελίτ της Ευρώπης.»

«Κάνουμε μια βελτίωση στον αθλητισμό. Και η κολύμβηση, και το τένις, φέρνουν επιτυχίες. Η κρίση των προηγουμένων ετών επηρέασε, αλλά με σωστό προγραμματισμό μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες.»

«Η πολιτεία μπορεί να ανταποκριθεί με έμφαση στον αθλητισμό και συνεργασία ανάμεσα στους αρμοδίους φορείς. Υπήρξε πολύ καλή συνεργασία και καλό κλίμα στην ομάδα στους ΑΜΚΕ, και αυτό βοήθησε στο αποτέλεσμα που είχαμε.»

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση