ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έκανε το καθήκον της

Έπραξαν το καθήκον τους οι ένστολοι αθλητές μας καταφέρνοντας να πετύχουν την 4η τιμητική θέση στους διεθνείς στρατιωτικούς αγώνες στην Ολλανδία το 2ήμερο 17-18 Μαΐου.

Το επίπεδο των αγώνων κρίνεται ως υψηλό, καθότι συμμετέχουν Εθνικές και Στρατιωτικές ομάδες, με δυνατά ονόματα στο χώρο του αθλήματος. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές της Πολωνίας, Ουκρανίας, Ελβετίας και Ολλανδίας.

Χαρακτηριστικός ήταν ο αγώνας με την Ολλανδία, όπου η Κυπριακή ομάδα ισοβάθμησε σε νίκες και ο τελευταίος αγώνας κρίθηκε στην παράταση, με νίκη του Εμμανουηλίδη με σκορ 5-4 που έδωσε και την τελική 4η θέση για την Κυπριακή ομάδα.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ξιφασκίας συγχαίρει την Κυπριακή αποστολή, τους Αξιωματικούς Εμμανουηλίδη H, Παπαγεωργίου Π. και Παπαγιάννη Π. που με το πάθος και την επιμονή τους απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από τους διοργανωτές και πέτυχαν ένα καλό αποτέλεσμα.

Επόμενος σταθμός της Εθνικής Ενόπλων, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Α.Σ.Α.Ε.Φ. Αντισυνταγματάρχη Καλό Κων/νο, το Πανελλήνιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα τον Νοέμβριο.

Δελτίο τύπου

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X