ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαζική γιορτή για το τρέξιμο στην Κλήρου

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε μια γιορτή για το τρέξιμο και τον αθλητισμό αναψυχής εξελίχθηκε ο 6ος PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge, ο οποίος διοργανώθηκε από το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου και την Europa Donna.

Η εκδήλωση περιελάμβανε ποδηλατικούς και δρομικούς αγώνες 12 χλμ ανωμάλου εδάφους, 4 χλμ καθώς και παιδικό αγώνα δρόμου 400μ. Επιπρόσθετα, η Europa Donna Κύπρου διοργάνωσε περπάτημα υγείας 2 χλμ. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μέσα στο ειδυλλιακό τοπίο της καταπράσινης φύσης της περιοχής, να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, ενώ παράλληλα υποστήριξαν με τη συνδρομή τους το κοινωφελές έργο της Europa Donna.

Στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης και συγκεκριμένα στα 12 χλμ ανωμάλου εδάφους πρώτευσαν οι εξής: στις γυναίκες οι Τζούλια Ανδρέου (1η θέση - Περικλής Δημητρίου), Μαρία Σωτηρίου (2η θέση – Δρό.Με.Α Racing) και Γιάννα Φυσέντζου (3η θέση - Δρό.Με.Α Racing). Στους άνδρες διακρίθηκαν οι Kassahun Jebel (1η θέση – Δρό.Με.Α Racing), Ramon Manetsch (2η θέση - Gantrischbike), και Ανδρέας Γιάφας (3η θέση – Δρό.Με.Α Racing).

Στον αγώνα των 4 χλμ διακρίθηκαν στις γυναίκες οι Ελπίδα Χριστοδουλίδου (1η θέση – Δρό.Με.Α Racing), Γεωργία Θεοδοσίου (2η θέση – Δρό.Με.Α Racing) και Χριστιάνα Ανδρέου (3η θέση – Δρό.Με.Α Racing). Στους άνδρες πρώτευσαν οι Γιώργος Τοφή (1η θέση – Δρό.Με.Α Racing), Muhamud Yahya (2η θέση) και Gumerov Artur (3η θέση).

Στον παιδικό αγώνα 400μ. πρώτευσαν στην κατηγορία μέχρι 9 ετών οι Γιάννης Ιωαννίδης και Ιωάννα Κασιουρή και στην κατηγορία 10-13 ετών οι Άγγελος Χατζηστεφάνου και Στέλλα Ερωτοκρίτου.

Στον ποδηλατικό αγώνα 4 χλμ διακρίθηκαν η Μαριλένα Κότροφου και ο Ιορδάνης Ιορδάνους, ενώ στα 12 χλμ πρώτευσαν ηΜαρία Αγαπίου και ο Μάριος Ιωάννου.

Τον τερματισμό των αγωνισμάτων ακολούθησε μια μικρή γιορτή που στήθηκε από την κοινότητα Κλήρου, με πλούσια τοπικά εδέσματα τα οποία ετοιμάστηκαν από τις κυρίες της κοινότητας, δείχνοντας έτσι τη ζεστή τους φιλοξενία στους συμμετέχοντες. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές και νικήτριες από τον Πρόεδρο του ΚΟΑ, κ. Κλεάνθη Γεωργιάδη, τον Αν. Γενικό Διευθυντή κ. Φίλιππο Σοφοκλέους, τον Κοινοτάρχη Κλήρου κ. Νίκο Αλεξανδράκη, τον αντιπρόεδρο της κοινότητας κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, τη Διοικητική Λειτουργό της Europa Donna Κύπρου, κα Λουΐζα Πόλυ, τον κ. Πάρη Χριστοφίδη της Saucony και τον Πρόεδρο της Δρό.Με.Α Racing κ. Άδωνη Αργυρού.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Την εκδήλωση υποστήριξαν ο ΚΟΑ, η E&F Logistics Solutions Ltd, η Webart και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου. Κύριος Χορηγός της Δρό.Με.Α Racing 2017 είναι η CABLENET. Ο αγώνας τελούσε υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ.

Οι διοργανωτές απευθύνουν τις θερμές τους ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς του αγώνα, στους εθελοντές καθώς και στους δωροθέτες: Bikehub, SUUNTO, AWOL, Nutribakes, eshop for sports, Φούρνοι Θεοπίστη, Wind X-Treme Cyprus, SAUCONY, Ice Power Cold Gel, Nomadic State of Mind, Εστιατόριο Μια Μηλιά, The Edge Shop, Φαρμακείο Ρένα Τσαγκάρη, North Face Zagori Mountain Running και Get Out.

Για τα πλήρη αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό επισκεφθείτε: www.dromearacing.com και https://www.facebook.com/dromearacingrunningclub .

 

 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X