ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Τέτοιες νίκες δίνουν δύναμη...»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο εκ μέρους της Φουτσαλικής Ανόρθωσης ο Ανδρέας Παπαλής

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Τέτοιες νίκες είναι αυτές που δίνουν δύναμη στους παράγοντες και τους πάντες σε μια ομάδα να συνεχίζουν. Μετά το αποτυχημένο παιχνίδι που είχαμε στο Κίτιον αφού χάσαμε από τον ΑΠΟΕΛ, πήγαμε στη Λευκωσία με στόχο τη νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα με πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια όμως τα καταφέραμε»

Για τον ερχόμενο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ: «Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας οι φουτσαλιστές που έχουμε είναι εξαιρετική και πιστεύουμε πως αν παρουσιαστούμε σοβαροί και όπως πρέπει θα κερδίσουμε και θα πάρουμε την πρόκριση»

Για τη δουλειά που γίνεται: «Στην Ανόρθωση δουλεύουμε σαν οικογένεια και δεν το λέω απλώς για να το πω. Ότι κάνουμε το λέμε και στους παίκτες και σε όλους και δουλεύουμε μαζί και αυτό είναι μας βοηθά»

Για την πρόκριση της Ομόνοιας: «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στην Ομόνοια η οποία έκανε την έκπληξη και αφού τα έδωσαν όλα τους αξίζει να είναι στον τελικό. Με τη σειρά μας και εμείς θέλουμε να βρεθούμε εκεί».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος της ανόρθωσης από τον καιρό που ήμαστε στην πρώτη κατηγορία είναι δίπλα μας. Το φούτσαλ είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα. Ειδικά στο παιχνίδι στο Κίτιον με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε πολλούς φίλους της ομάδας, δεν τα καταφέραμε να τους ευχαριστήσουμε με νίκη όμως τώρα θέλουμε να ανταποδώσουμε».

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση