ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Κλήρου μάς προκαλεί να αγωνιστούμε

24sports team

info@24sports.com.cy

Διοργανώνεται στις 23 Απριλίου το 6ο PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge.

Για 6η συνεχή χρονιά το σωματείο δρομέων Δρό.Με.Α Racing και το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου διοργανώνουν τον αγώνα PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge, στις 23 Απριλίου 2017, με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κλήρου.

Ο αγώνας στοχεύει στην προώθηση του αθλητισμού αναψυχής σε όλες τις ηλικίες, ενώ έχει παράλληλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν οικονομικά το έργο του ιδρύματος Europa Donna.

Το πρόγραμμα του 6ου PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge έχει ως εξής:
• 10:00 π.μ.: Ποδηλατικός αγώνας 12 χλμ (δικαίωμα συμμετοχής €10)
• 10:05 π.μ.: Παιδικός αγώνας δρόμου 400μ. (δωρεάν συμμετοχή)
• 10:15 π.μ.: Αγώνας ανωμάλου δρόμου 12 χλμ τρέξιμο για άτομα 18 ετών και άνω (δικαίωμα συμμετοχής €15)
• 10:20 π.μ.: Ποδηλατικός αγώνας 4 χλμ (δωρεάν συμμετοχή)
• 10:25 π.μ.: Αγώνας ανωμάλου δρόμου 4 χλμ για άτομα 15 ετών και άνω (δικαίωμα συμμετοχής €5)
• 10:30 π.μ.: Περπάτημα υγείας με τη Europa Donna (δωρεάν συμμετοχή)

Διαδικτυακές εγγραφές για τους αγώνες δρόμου 4 και 12 χλμ πραγματοποιούνται μόνο στο www.dromearacing.com (Δεν θα υπάρχουν εγγραφές τη μέρα του αγώνα για τους εν λόγω αγώνες). Επί τόπου εγγραφές θα έχει μόνο για τον παιδικό αγώνα δρόμου και για τα 4&12χλμ ποδηλασίας.

Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και έπαθλα στους πρώτους 6 άνδρες/γυναίκες των 12χλμ τρέξιμο και στους πρώτους 3 άνδρες/γυναίκες των 4 & 12 χλμ τρέξιμο και ποδηλασίας. Στους νικητές των ηλικιακών κατηγοριών δεν θα απονεμηθούν μετάλλια και το ποσό που θα διατίθετο για το σκοπό αυτό θα δοθεί ως εισφορά στην Europa Donna για την υποστήριξη του σημαντικού έργου που επιτελεί.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Δρό.Με.Α Racing, Μάκης Κουννίδης, ανέφερε σχετικά: « Το 6ο PETROLINA Κλήρου Ατόβρυση Challenge αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για μια εξόρμηση στη φύση για όλη την οικογένεια, καθώς περιλαμβάνει διάφορα αγωνίσματα για όλες τις ηλικίες. Ουσιαστικά είναι μια μεγάλη αθλητική γιορτή, την οποία αφιερώσαμε στην Europa Donna και στον αγώνα που δίνει για την ευαισθητοποίηση και σωστή ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης το Κοινοτικό Συμβούλιο Κλήρου θα προσφέρει δωρεάν ποικιλία εδεσμάτων στους παραβρισκόμενους.

Μέγας χορηγός του αγώνα η Petrolina (Holdings) Public Ltd. Διαχρονικός χορηγός του αγώνα η Webarts και υποστηρίζεται από τον ΚΟΑ και την Europa Donna. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της ΚΟΕΑΣ. Τον αγώνα στηρίζει η Cablenet, Μέγας Χορηγός Δρό.Με.Α Racing 2017.
-ΤΕΛΟΣ-

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση