ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτοιμοι οι δρομείς του Σωματείου «Στέλιος Κυριακίδης»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της βρίσκεται η ομάδα των δρομέων του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιος Κυριακίδης» η οποία θα συμμετάσχει στην επετειακή διοργάνωση «Κυριακίδεια 2017» στη Φιλοθέη την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

 Πρόκειται για αγώνα δρόμου απόστασης 10 χλμ που διοργανώνεται από το 1988 και έχει αφετηρία και τερματισμό το Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης που φέρει το όνομα «Στέλιος Κυριακίδης». Φέτος γιορτάζονται 60 χρόνια από την κατασκευή του Γυμναστηρίου που ήταν ιδέα και πρωτοβουλία του σπουδαίου ανθρώπου και αθλητή, Στέλιου Κυριακίδη.

Παράλληλα μέσα στο  πλαίσιο της διοργάνωσης θα γιορταστούν και τα 70 χρόνια από τον θρίαμβο της νίκης του Κυριακίδη στο Μαραθώνιο της Βοστώνης, ενώ θα αποκαλυφθεί και μαρμάρινη πλάκα για τη μεγάλη προσφορά του Στέλιου Κυριακίδη.

Η ομάδα των δρομέων του «Στέλιου Κυριακίδη» διανύει τα τελευταία στάδια της προετοιμασίας της και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η αποστολή της ομάδας θα είναι άκρως επιτυχημένη. Οι δρομείς που θα εκπροσωπήσουν το Σωματείο στον ιστορικό αγώνα της Φιλοθέης είναι οι Τάσος Θεοδοσίου, Χρύσανθος Αντωνίου, Δώρος Νικολαΐδης, Γιαννάκης Τσαούσης και Τζιόζεφ-Μάριος Σαββίδης. .

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση