ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι ευχές του προέδρου για τη νέα χρονιά

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, στέλνει τις δικές του ευχές για την έλευση της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά:

Αποχαιρετούμε το 2016, ως την καλύτερη και πιο πλούσια στην ιστορία του Κυπριακού Αθλητισμού επίτευξη και παράλληλα υποδεχόμαστε το 2017 με αισιοδοξία, γιατί παρά τις όποιες δυσκολίες, ο Αθλητισμός μας θα καταφέρει και πάλι να χαρίσει στο λαό μας, στιγμές ευτυχίας.

Το 2017, ήταν μια εξαιρετική αθλητική χρονιά. Αυτό καταδεικνύει ότι το όλο αθλητικό οικοδόμημα βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση.  Επειδή όμως πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, είμαστε υποχρεωμένοι να στοχεύουμε ψηλότερα από ότι θα μας επέτρεπε το μέγεθος της χώρας μας. Ανεπανάληπτες και ιστορικές, είναι σίγουρα και οι συνεχιζόμενες επιτυχίες του Κυπριακού Ποδοσφαίρου σε Ευρωπαϊκό επίπεδο

Οι αρχές και αξίες του αθλητισμού από μόνες τους είναι ικανές και αρκετές να δημιουργήσουν περιβάλλον προόδου και προοπτικής για μια καλύτερη κοινωνία.  Οι αθλητές και αθλητικοί παράγοντες πρέπει να αποτελέσουμε τα πρότυπα που τόσο χρειαζόμαστε.  Η Πολιτεία μέσω του ΚΟΑ στηρίζει διαχρονικά τους αθλητές, Ομοσπονδίες και Σωματεία. Ταυτόχρονα όμως η Πολιτεία απαιτεί όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό να είναι παραδείγματα προς μίμηση.  Για αυτό και οφείλουμε να απομακρύνουμε και να απομονώνουμε όσους πληγώνουν  τις πανανθρώπινες αρχές και αξίες.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού δίδει την υπόσχεση ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια με σύνεση και ωριμότητα, αλλά και δημιουργική αποφασιστικότητα για την ευόδωση  των προσπαθειών για ένα αθλητισμό αντάξιο των προσδοκιών όλων μας.

Δεν θα μπορούσε όμως η σκέψη μας να ήταν οπουδήποτε αλλού από τις προσπάθειες του Προέδρου της Δημοκρατίας για επίλυση του Εθνικού μας προβλήματος. Ευχή όλων μας είναι όπως το συντομότερο μπορέσουμε να διοργανώσουμε αθλητικές εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο.

Εύχομαι το 2017 να είναι μια πιο λαμπρή χρονιά επιτυχιών για τον Κυπριακό Αθλητισμό.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση