ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Yψηλού ενδιαφέροντος Συνέδριο Φυσικής Κατάστασης στη Λευκωσία

Ένα πολύ σημαντικό Συνέδριο που απευθύνεται τόσο στους επαγγελματίες του Fitness, όσο και στους προπονητές διάφορων αθλημάτων, διοργανώνεται στη Λευκωσία το τριήμερο 24-26 Μαρτίου 2017. Πρόκειται για το Professional Fitness System Convention, το οποίο διεξάγεται για πέμπτη συνεχή χρονιά και έχει φέτος ως κεντρικό πρόσωπο τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και έβδομο Ολυμπιονίκη, Κυριάκο Ιωάννου. Το 2016 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περίπου 300 συνέδρων, ενώ για το 2017 το Συνέδριο θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένο και θα φιλοξενηθεί στο Hilton Cyprus από την εταιρεία Provision for Sports και το eshopforsports.com

«Το μοναδικό συνέδριο για επαγγελματίες»
«Πρόκειται για το μοναδικό Συνέδριο που γίνεται στην Κύπρο και αφορά τους επαγγελματίες του Μαζικού Αθλητισμού και της Φυσικής Κατάστασης. Είναι ουσιαστικά το Συνέδριο που στην προέκταση του, απευθύνεται σε πάνω από το 25% του πληθυσμού» εξηγεί ο κ. Αναστάσης Χαραλάμπους της Provision for Sports.

Συνεχίζοντας ο κ. Χαραλάμπους προσθέτει πως «μετά τον Απόστολο Παρέλλη, που ήταν πέρσι το κεντρικό μας πρόσωπο, φέτος θα έχουμε την τιμή να είναι μαζί μας ο Κυριάκος Ιωάννου. Πρόκειται για κορυφαίους αθλητές Ολυμπιακού επιπέδου, παγκοσμιονίκες, των οποίων η στήριξη στο Συνέδριο μας σημαίνει πάρα πολλά τόσο για εμάς ως διοργανωτές και για τους εισηγητές που έρχονται από το εξωτερικό όσο και για τους συνέδρους». Το EshopforSports.com υποστηρίζει τους Ιωάννου και Παρέλλη τόσο με αθλητικό εξοπλισμό όσο και με τεχνογνωσία.

Παγκόσμια διακεκριμένοι εισηγητές
Τέσσερις εισηγητές έρχονται από τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Πρόκειται για τους Nick Winkelman, Brad Schoenfeld, Nick Tumminello και Jenifer Dahl. Τα ονόματα των τριών πρώτων είναι στη λίστα με τους Top100 experts της Αθλητικής Επιστήμης, που δημοσιεύει κάθε χρόνο η έγκυρη ιστοσελίδα scienceforsport.com. Από τη Μεγάλη Βρετανία θα έρθουν ο Jeremy Boyd και ο Ben Cormack ενώ από την Ελλάδα θα παρευρεθούν οι Αλέξης Μπατρακούλης, Σπύρος Μεθενίτης και Σταμάτης Μουρτάκος και θα τους πλαισιώνουν κορυφαίοι Κύπριοι Εισηγητές.

Στόχοι του Συνεδρίου είναι ο εμπλουτισμός και η ανανέωση των γνώσεων των επαγγελματιών, η παρουσίαση νέων προϊόντων και τάσεων και η σύζευξη των σχέσεων μεταξύ των συνέδρων αλλά και με τις εταιρείες που συμμετέχουν.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν εισηγητές παγκόσμιας εμβέλειας, να επιλέξουν μεταξύ 40 επαγγελματικών εργαστηρίων επιμόρφωσης, να μάθουν τις τάσεις άσκησης που θα μονοπωλήσουν τα επόμενα χρόνια αλλά και να δουν από κοντά εξοπλισμό νέες γενιάς. Επίσης, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για εταιρείας να έρθουν κοντά σε επαγγελματίες του fitness.

Ευκαιρίες παρακολούθησης
Το Professional System Fitness Convention γίνεται σε ελληνικά και αγγλικά και χωρίζεται σε τρεις περιόδους την Παρασκευή (24/3), τέσσερις το Σάββατο (25/3) και τρεις την Κυριακή (26/3). Κάθε περίοδος περιλαμβάνει τέσσερεις αίθουσες με διαφορετικά δίωρα workshops, στα οποία η συμμετοχή κοστίζει 50 ή 100 ευρώ, ανάλογα με το θέμα. Υπάρχουν εκπτώσεις για όσους επιλέξουν να παρακολουθήσουν πάνω από ένα workshop, οι οποίες ανεβαίνουν κλιμακωτά όσο μεγαλώνει ο αριθμός των workshops όπου θα παρευρεθεί ένας σύνεδρος.

Για συμμετοχές που θα δηλωθούν μέχρι και 31/1/2017 το ποσό έκπτωσης φτάνει έως και το 50%, μέχρι 28/2 το 40%, ενώ κατόπιν και μέχρι την έναρξη του Συνεδρίου η μεγαλύτερη έκπτωση είναι 30%. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι 31/1 θα έχουν τη  δυνατότητα να καταβάλουν το ποσό σε δόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες, τιμοκατάλογος και δηλώσεις συμμετοχής στο www.pfs-convention.com.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση